Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt életetek eddigi...

Mi volt életetek eddigi legjobb vétele?

Figyelt kérdés
2018. jún. 10. 11:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
A jelenlegi telefonom. Egy 1 éves, de alig használt, megkímélt Meizu M5, amit az eredeti árának kevesebb, mint a felért vettem meg. Igaz, hogy a hasonló tudású M6 újonnan alig drágább, de amikor én ezt a telefont vettem, azt még nem lehetett kapni. Ha ezt tudom, hogy hamarosan az is kapható lesz, azt vettem volna meg, de így sem panaszkodom.
2018. jún. 10. 12:49
 12/21 anonim ***** válasza:
*feléért
2018. jún. 10. 12:50
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem velem történt, hanem a bátyámmal. Az akkori Bulgáriában nyaraltak a barátnőjével. A parton egy fickó órát árult. Szép volt az óra, olcsón megszámította, ahogy mondani szokták. :)

Itthon derült ki, hogy maga az óra, a szíjrésze, a belső szerkezete, a számlapon a mutató mind-mind 24 karátos színtiszta arany.

Aki eladta se tudta, az tuti.

Ez olyan mint egy mese, de tényleg így történt.

2018. jún. 10. 12:51
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Egy motorkerékpár. 200 ezerért jutottam hozzá, rá kellett költeni még ugyanennyit, de mivel ritka típus, 1.4 millióért tudtam eladni egy gyűjtőnek.
2018. jún. 10. 13:22
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Le leszek pontozva az biztos, de leírom.

Az autóm. 400-ért vettem egy régi BMW-t. Előtte is mindenki mondta hogy egy betegágy lesz, és azóta is mindenki azt tolja az arcomba hogy "Ezeket az öreg régi német szrokat el kell felejteni." De makacs voltam, Swiftet, Puntót vagy Yarist nem akartam. Nem mintha bajom lenne velük, csak egyszerűen magamnak nem tudom elképzelni. Olyan autót akartam amit szívesen vezetek, kényelmes, praktikus és NEKEM jó ránézni. Nem érdekelt mások véleménye. De 18 évesen középsuli és diákmunka mellett nem is volt rá sok pénzem. Sok márkát és modellt megnéztem, és tényleg mind le volt rohadva ennyi pénzért. Majd egy évig nézelődtem. Aztán megtaláltam ezt. Tetőkárpit lógott és a rádióban biztosítékot kellett cserélni. Amúgy rendben volt. Járt hozzá téli és nyári gumi teljes felni garnitúrával, automata klíma, ülésfűtés meg minden extra ami abban az időben még extrának számított. Azóta is tökéletesen működik. Haverok, akiknek leginkább szüleik vették a fiatalabb járgányokat és a témában való jártasságuk a márkákhoz kapcsolódó sztereotípiák ismételgetéséből illetve a futott kilométer leolvasásából állt, állandóan magyarázták hogy az életemet rá fogom költeni. Ott tartunk hogy fékbetéteket kellett cseréltetnem szervizben, olajcserét meg ilyeneket otthon meg tudtam csinálni (tudom a féket is hogy kell megcsinálni, de úgy vagyok hogy a fékkel nem kockáztatok, megéri nekem a munkadíjat hogy biztonságban érezzem magam az úton). Kopó alkatrészeken kívül meg csak ugye egy biztosítékot kellett cserélni meg a kárpitot kárpitragasztóval visszarögzíteni. Azóta is tartja magát.

2018. jún. 10. 16:26
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb vételek eddigi életemben képzések voltak. Van, amelyik az árának ötszörösét hozta vissza már az első, vizsga utáni évben.
2018. jún. 10. 20:24
 17/21 anonim ***** válasza:

Amit jó vételnek tartok ár-érték arányt tekintve:

- ebayes kb. 400 Ft-os gumisörtés hajkefe (annyira gubancolódik a hajam, hogy sima hajkefével konkrétan fáj a fejbőröm, ha fésülöm... ezzel meg egy álom)

- Kindle (gyakorlatilag egy lapos kis készülékben van 400 könyvem, amit bárhova magammal tudok cipelni, ja és mindezt ingyen töltöttem rá le)

- a mostani laptopom (egész olcsó, és jól bírja arra, amire nekem kell)

- fitneszbérlet és személyi edzés (fogytam is és jobban is érzem magam a bőrömben)

2018. jún. 11. 13:07
 18/21 anonim válasza:
Megvettem a spore nevü játékot 3€-ért kiegészítőkkel eggyütt (35€ lett volna)
2018. jún. 13. 16:06
 19/21 anonim ***** válasza:
Az asszony jó vétel volt. XD
2018. jún. 17. 09:02
 20/21 anonim válasza:
egy tornazsák aliexpressről, filléres tétel, de akár kabátzsebben elfér télen, és ha megyek vhova, nem kell a zsebeimet teletömni...nagyon praktikus
2018. jún. 17. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!