Szerintetek igaza van? :O
29 hetes terhes vagyok és anyumnak van egy fiatalabb barátnője, aki szintén terhes. Mi éppen lakásfelújításban vagyunk, remélhetőleg elkészülünk a bébi érkezésére, de ugye így még felesleges megvenni a bababútort stb. Apróságokat vettem eddig csak (ruhák, felszerelések, pelenkák stb). Anyum barátnője ezen ki van akadva hogy ez így felelőtlenség meg úgy felelőtlenség, mert hogy ő összeírta a kórházi csomagba is mi kell és 20ezer ft mire megveszi. De én nem értem, igen, sok mindent kell bevinni, de annak a 90%-a már megvan amúgy is (nem veszek külön szoptatós ruhákat vagy ilyesmi) és ha esetleg korábban jönne a baba vagy gond lenne hát pont nem az érdekelne, hogy vittem-e kanalat magammal a kórházba.
Ellenben ő egy olyan pasinak szül gyereket, aki letörölteti féltékenységből facebookról a csajt, közben meg úton út félen megcsalja (az előző terhessége alatt is megcsalták), nem tudja hol dolgozik, mert 2 hetente váltogatja a srác meg amúgy iszonyat stílusban beszél vele... ez nem felelőtlenség, ugye?
nyilván nincs de vmiről neki is kell beszélni ha már a párjáról nem tud
hagyd őt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!