Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A nők miért ilyen ellenségesek...

A nők miért ilyen ellenségesek, rosszindulatúak egymással?

Figyelt kérdés
Most így az egyetem alatt is azt tapasztalom,hogy a nők akik elvileg amúgy még a barátaid is rosszat akarnak neked. Pl ha fogyásról van szó, direkt azt hajtják hogy semmi szükséged rá pedig mondjuk van rajtad 7-10kg felesleg. Vagy direkt nem adják kölcsön az anyagot a tárgyakból,vizsgán direkt nem segít. Ha valami gáz rajtad direkt nem szól,mások előtt próbálnak lejáratni Jó nyilván nem non stop van ez mert akkor rég nem is beszélnék velük,de úgy azért hetente előfordulnak ezek a problémák. de konkrétan most nem csak rólam van szó,más lányok is ugyanezt panaszolják,hogy xy ezt meg azt csinálta vele holott barátnők. Vagy olyan rosszindulatúan pletykálnak egymásról ,hogy megborzongok. Szóval miért nem olyan nomrálisak mint pl én ? :D én szívből segítek bárkinek,ha pl tudom a jó választ,odaadom az anyagot és ha őszintén tanácsotkér én megmondom,hogy igen így meg úgy kellene ennie és edzenie hogy jobb alakja legyen. Amit még észrevettem,hogy a csúnyább lányok vagy ilyen olyan lányok akik sokkal gonoszabbak. Szóval aki ilyen csajban elmondaná miért csinálja ezt?
2018. jún. 9. 12:55
1 2
 11/11 he84 ***** válasza:
Attól még nem kéne álktalánosítani, mert ilyenekkel vagy ott körülvéve! Ennél sokkal több és többféle nő létezik! Én is elmondtam feljebb a helyzetet, meg hogy én se vagyok szép, mégse vagyok gonosz!
2018. jún. 10. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!