Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 23 évesen milyennek kellene...

23 évesen milyennek kellene lennem?

Figyelt kérdés
2018. jún. 9. 11:55
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Olyannak, mint 22 évesen, csak egy évvel idősebbnek.
2018. jún. 9. 12:01
 2/7 anonim ***** válasza:
58%
Ez egy nagyon jó kérdés. Ilyenből jöhetne még ezer minden nap...
2018. jún. 9. 12:08
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Erre nem lehet válaszolni. Más minden 5, 10, 20, 23 vagy 50 éves. Olyan legyél, amilyen akarsz, ha azzal nem ártasz másnak.
2018. jún. 9. 12:13
 4/7 A kérdező kommentje:
Milyen tapasztalatokkal kellene rendelkeznem
2018. jún. 9. 12:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

lehetőleg 23 évesnek kell lenned. egy évvel se többel vagy kevesebbel.

minden ember más. hiába mondanánk, hogy 23 évesen már munka, saját lakás, kocsi ez az amazzal kéne rendelkezned, meg önálló életet élni meg minden, ha ez sokunk számára szinte lehetetlen elvárás lenne.

én 23 éves srácként albiban élek, biciklivel járok melóba és letojom ki mit gondol rólam.

2018. jún. 9. 12:30
 6/7 anonim ***** válasza:
66%
Kétlábú, felegyenesedve járó humanoidnak kellene lenned, aki képes értelmesen megfogalmazni egy kérdést.
2018. jún. 9. 12:41
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ideálisan : 23 évesen diplomás pályakezdőnek kellene lenned vagy msc-re járó mellette dolgozó fiatalnak.

Van egy 23 éves barátnőm neki már van egy kislánya.

Én 24 éves vagyok még be se fejeztem a bsc képzésem.

Nővérem 28 éves még életében nem dolgozott.

Egy barátnőm 28 éves van egy haszontalan diplomája,teljesen más szakterületen dolgozik,nincs pasi,nincs saját ház ,albiban él, tömegközlekedik és iszonyatosan irigy és frusztrált személyiség.

Egy barátnőm 24 éves most végzi a msc-t egy neves egyetemen mellette dolgozik,a szülei vettek neki lakást és ott él a párjával.

Több egyetemi társam befejezte időben az egyetemet és ők dolgoznak vagy msc-re mennek, sokat buliznak, általában párkapcsolataik hamar tönkre mennek,keresik a helyüket az életben.

ennyit tudtam segíteni.

2018. jún. 9. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!