Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha szamomra a...

Mit tegyek ha szamomra a halal az aldas nem az elet?

Figyelt kérdés

Nem tudom rossz dologkent gondolni az a jovoben bekovetkezo halalomra. Nem szeretek elni. Nekem tul sok az a fajdalom ami ezzel a vilaggal jar. A sajat eletem nem annyira rossz, hogy kivanjam a halalt, de a vilag kegyetlensegeivel nem tudok megbirkozni.

Amikor 5eves albino kislanynak levagjak ritualisan a fejet. Indiaban savval ontik le a nok arcat. Ok nelkul gyilkolnak, eroszakolnak az emberek. Ez a vilag tul kegyetlen.

2018. jún. 3. 18:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy máshol kegyetlenek az emberek, neked nem kell a halálra vágynod. Van itt épp elég szép dolog is, és te magad is széppé teheted mások életét.
2018. jún. 3. 18:54
 2/5 A kérdező kommentje:
De ez engem nem vigasztal. Valahogy nem ellensullyozza ezeket az, hogy pl itt szep az ido.
2018. jún. 3. 18:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Pedig mivel itt vagy ezen a földön, a saját érdeked, hogy ne a rosszat lássa meg a szemed, hanem a jót, illetve azt, amibe hatékonyan be tudsz avatkozni. Minek szándékosan elrontani a saját életedet és szenvedni akkor is, amikor nem lenne muszáj? Keresd az örömteli dolgokat!
2018. jún. 3. 19:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Olvass könyvet.

Mi bajod lehet belőle?

2018. jún. 3. 19:21
 5/5 anonim ***** válasza:
88%

Ha tényleg azért érzed magad rosszul, mert szerinted "kegyetlen" a világ (tényleg az) akkor miért nem teszel ellene? Nem kell Afrikáig meg Indiáig menni, hogy embereknek segíts. Keress fel jótékonysági vagy civilszervezeteket, lehet menni önkéntesnek pl hajléktalanszállóra vagy élelmiszerosztásra, kórházakba stb...azzal, hogy vacakul érzed magad és eldobod az életedet, nem lesz jobb a szenvedők élete. Sőt akik tényleg rászorulnak, és nehéz helyzetben vannak (éhezők, háborús országban lakók, súlyos betegek) képesek küzdeni a mindennapokban akkor te akinek nagyjából minden rendben van az életével miért nem?

Ha pedig a saját nyomorod a baj, azon csak te tudsz változtatni, de akkor ne fogd a "világ gonoszságára" a szenvedésed.

2018. jún. 3. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!