Neked mi az a dolog amitől mindig jobb kedved lesz?
Figyelt kérdés
Mint egy zeneszám, vagy egy kaja, vagy szex, vagy mit tudom én, valami.2018. jún. 1. 13:35
1/16 anonim válasza:
Tegnap láttam egy nőt, annyira tiszta szeretettel teljes tekintete volt, hogy egyszerűen jobb kedvem lett.
3/16 anonim válasza:
Zene, egy haverom és egyik lány barátom. De vannak olyan lányok akikkel edzesrol haza menet ha beszélgetek már akkor fel van dobva napom, nyitottak beszédesek mosolygósok és mindenkihez jol állnak hozzá
4/16 nemaRendőrség válasza:
Egy lány mosolya, egy kemény edzés utáni izomláz, egy befejezett munka eredménye, 4chan, bármi ami növeli az egómat
6/16 anonim válasza:
Autózni az éjszakában ill. repülők :)
22/L
7/16 anonim válasza:
zene, játék, beszélgetés, találka, program...
amikor mélyebben voltam, akkor a legjobb lány barátommal való beszélgetés, a nevetése mindig felvidított
8/16 anonim válasza:
Macsomat dögönyözni (kikkujva), legjobb lány baráttal chatelés (most fasírtban vagyunk xP), jó edzés, Epic zene... (régebben gaming, de kiégtem...)
:)
9/16 anonim válasza:
A kutyám,ha nyer a kedvenc csapatom,zene,egyedüllét,csajok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!