Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miert olyan magasak a nok...

Miert olyan magasak a nok elvárásai?

Figyelt kérdés

Az utóbbi idoben azt vettem eszre, hogy a nok a különböző tarskereso oldalakon hihetetlenul elszalltak. Ha atlagos kulseju pali vagy, akkor az atlagos csaj mar nem all veled szoba...

A 10/5-os csajok is minimum a nagyon a 10/7-es helyes pasikat akarjak. Ha 10/5-os pasi vagy, akkor maximum a boven atlag alatti/sokkal idosebb, elhizott nok allnak szoba

MI TORTENT A NOKKEL?? Ez az utobbi par evben lett nagyon jellemző, foleg a tinder utani idokben.

#társkereső #Tinder #atlagos ferfi
2018. máj. 29. 18:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki a a legjobbat szeretné. Te a 10/4-5-ös csajokat keresed? Gondolom nem.

Szerintem ez a netes társkeresés jellegéből fakad. Ott a neten nem nagyon van más ami megfog, mint a külső. Ott nem vagy belekényszerítve, hogy egy kicsit is megismerd a másikat, úgy, mintha élőben beszélnétek.

Bár lehet hülyeséget írok, én erre tudok gondolni. Én nem vagyok fenn egy ilyen netes oldalon se.

2018. máj. 29. 19:03
 2/7 A kérdező kommentje:

En azt hiszem, hogy helyes az onertekelesem, 10/5-nek gondolom magamat, es többnyire a 4-es es 6-os csajokat szoktam beszivezni tinderen, es nincs meccs.

Csinaltam egy fake profilt, egy 10/8-as modell pasival, es ott mar doltek a meccsek, de nem a legjobb noktol, hanem az 5-os, 6-os csajoktol...

2018. máj. 29. 20:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

És ha 10/5 vagy? Van ilyen szabály, hogy 10/5-ös csak 10/5-össel (+/-1) randizhat?

Annak írj vagy jelezz (vagy amit az oldalon csinálni kell :D ) aki tényleg tetszik. Elvégre a párodat keresed. Minek kínozod magadat :)

(kisarkítva a dolgot, képzelj dl egy ilyen beszélgetést, lánykérést: én csak 10/5 vagyok. Te is. Szóval nálad jobbat úgyse szerezhetek, meg te se nálam. Hozzám jössz? - ugye milyen kínosan nevetséges?)

De ezek az osztályozások azért szubjektívek. Ami neked 10/4 az másnak lehet 10/9. És fordítva. (És szinte biztos vagyok benne, hogy te is alul értékeled magadat, ahogy rengeteg ember). Annak ellenére, hogy te 10/5-nak gondolod magad, egy 10/10-es csajszinak, akiről nem mernéd gondolni, te vagy a 10/10.

És ne kompletten az összes nőt hibáztasd. A médiának, a mesterségesen gerjesztett igényeknek, elvárásoknak nagyon nagy romboló hatása van manapság. És ez mind a férfi, mind a női nemre kihat, egyre mélyebb árkot ásva a két nem között.

2018. máj. 29. 22:14
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem egyszeru dolog a parkereses,ha az ember egy tok atlagos kinezetu, nem egy zseni, es nem stand up comedys szintu a humora. Na meg a stilusom se az a szakallas instakiraly. Ezen mondjuk lehetne változtatni, de az nem en vagyok, nem ia szeretnek az lenni.

Azerz igyekszem, hogy ne legyek unalmas.

Valahogy a fogyasztói tarsadalom elvárásai nagyon durvan begyűrűztek a parkeresesi preferenciakba. Minel dragabb, jobb, ujabb, menobb, amivel fel lehet vagni az ismerosok, baratnok, baratok elott. Hat velem nem lehet :D

Mindegy, ha nem jon ossze semmi, annak is megvan a pozitiv oldala. Pl azt csinalok a szabadidommel, amit csak akarok

2018. máj. 30. 14:57
 5/7 anonim válasza:
49%

A Tinder egy húspiac. A képeken múlik a 95%-a. Legyen egy jó frizurád, ápolt arcbőr és arcszőrzet. Stílusos ruhák(nem divatos, stílusos, nagy a különbség). Különböző, jó minőségű fotók(háttérnek: legyél az utcán/parkban/szabadban. Ha van háziállatod akkor 1 képet azzal is. Két féle képet érdemes: egész testtel benne lévőt, és törzstől felfelit.)

Bemutatkoző szövegnek röviden az érdeklődési körödet/hobbidat, ha 180+ cm vagy akkor azt is.

Az emberek felszínesek sajnos. A nők a társkeresőkön el vannak halmozva figyelemmel. Nyilván a sok tucat(jelenleg annyian próbálnak vele kapcsolatba lépni) pasi közül a legjobbat választják. Legyél a legjobb... De ne értük, magadért.

2018. jún. 7. 21:28
 6/7 anonim válasza:
100%
Felmérések szerint nem kell stand up comedysnek lenned. Rosszul fogod fel, hogy a humor miatt tetszik a nőknek a vicces pasik. Ha a nő bír téged, akkor viccesnek is fog találni.
2018. jún. 7. 21:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Talan mondhatom azt, hogy vegso soron egyedul is megtalaltam a harmoniat. Mi masra vagyhat az ember? Persze egy tars jo lett volna, de talan igy is teljes eletet tudok elni. Hat ennyi.
2021. ápr. 30. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!