Nem késő új életet kezdeni 25 évesen?
Az a helyzet, hogy az életem gyakorlatilag semmilyen...
Nem fejeztem be a sulit, és rossz melóm van, ez idegesít a legjobban...
Le kéne tennem az érettségit estin, ami még két év.
Utána egyetemre mennék, de akkor már 27 éves leszek, ráadásul nappalin van csak az a szak, ami érdekelne...
Úgy érzem, hogy el vagyok késve. Úgy érzem, hogy el vagyok maradva a korosztályomhoz képest. Nem csak az iskola tekintetében, hanem úgy az élet más dolgaiban is, gyakorlatilag szinte minden területen. És ez iszonyatosan zavar, és visszahúz mindenképpen.
Simán told le amit akarsz, és majd ráérsz keseregni utána 35 évesen. Ha akkor sem jön össze, akkor elmondhatod, te mindent megtettél.
Nem az a szégyen ha nincs hozzá tehetséged, hanem ha meg sem próbálod és nyavalyogsz.
Soha semmilyen életkorban nem késő új életet kezdeni, és nemcsak tanulás terén. Anyám 40 évesen kezdett el leérettségizni munka mellett estin.
Csak egy példa.
Itthon ha nem dolgozol kb 19 korodtól akkor később marad az albérlet pl
Ha most akarod egyenesbe hozni magad, ahhoz már külföldi munka kéne.
Egyébként meg mióta kötelesség egyetemre menni? Az tanuljon komolyabban akinek van hozzá agya, és pénze.
Minden másra bőven elég egy jó szakma, kint azzal is jól keresel, idehaza meg nem hogy egy hegesztőt, de egy orvost sem fizetnek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!