Kinek mi a véleménye a hajléktalanokról?
Az, amit már írtak.
Nagyszülők 80 évesen még a kertben kapáltak, ezek a szar háziak meg 30-40 évesen hulla részegen fetrengenek már délben, mert Budapesten nem talál munkát, diplomával.
Aha, nem talál munkát.
Az a legnagyobb röhej, hogy a hajléktalanok nagyon nagy része pont Pesten van, ahol aztán van munka is, szálló is, akár napi fizetéssel. Mert még, ha vidéken, azt mondom oké, de így...
Kb 1%, aki betegség miatt került oda, azokért kár.
Néhány hónapot az utcán töltöttem,hogy megértsem milyen hatások mennek végbe az emberben,illetve mennyire lehetséges visszakapaszkodni a semmiből.
Javaslom tessék kipróbálni és utána véleményt alkotni.
"Néhány hónapot az utcán töltöttem,"
Én meg javaslom, hogy pár hónapot munkahelyen töltsön el, ne az aluljáróban lófráljon.
A retardáltság teljesen új foka, ha valaki azt hiszi, hogy egy ember inkább választaná a hajléktalanságot, mert "húdef...sza lehet délben inni és sokáig lustálkodni" mint bemenni valami ostoba munkahelyre és ledolgozni a 8 órát. Mert nem dolgozni kényelmesebb, mint az utcán megdögleni.
Igen, csak így tovább.
Mondjuk én még örülök is ha kiteszitek a netre hogy milyen hülyék vagytok, így legalább ha azt próbálom bizonyítani valakinek, hogy milyen mélyen sötét a magyar nép, legalább van jópár forrásom.
("Néhány hónapot az utcán töltöttem,"
Én meg javaslom, hogy pár hónapot munkahelyen töltsön el, ne az aluljáróban lófráljon.)
Röviden legyen elég annyi mentális problémáim vannak és egy nehéz élethelyzetben összeroppantam,az öngyilkosság gondolata foglalkoztatott.Sajnos,vagy nem sajnos sikertelen lett a végeredmény.Majd ha legközelebb ilyen irányú cselekvést fontolgatnék ígérem alaposabb munkát igyekszem alaposabb munkát végezni ne zavarjam a tisztelt lakosságot a létemmel.
Addig is a tanácsot köszönöm,be is adok jó néhány önéletrajzot természetesen kiemelve a személyiségzavarom tényét és bízom a pozitív elbírálásban :) Mindig öröm számomra ha szenvedhetek a beilleszkedési nehézségeim miatt.
De annak őszintén örülök ha szórakoztathatok a selejtes létemmel más oly "egészséges" empatikus embereket. :)
"Röviden legyen elég annyi mentális problémáim vannak és"
Jó, tehát magyarul két hét kőbánya és szépen helyrejöttél volna.
Hidd el, esténként tudtál volna aludni.
Általában a hajléktalanokról nincs véleményem, hiszen mindenkinek mások az életkörülményei, más az ok, ami miatt ott vannak most, ahol.
Azt sem merném ilyen határozottan kinelenteni, hogy tehetnek a sorsukról. Persze, biztosan vannak, akik igen. Azonban az egyik leggyakoribbnak tekinthető ok a válás, mely során kisemmizi őket egykori házastársuk. Rengetegen kerülnek emiatt az utcára. A család és az otthon elvesztése elég nagy krízis, ez mindenkit padlóra tesz. Aztán valaki fel tud ebből állni és valaki nem. Sokan ennek következtében veszítik el a munkájukat, a barátaikat. Egyedül maradnak. Nekik minden nap a túlélésről szól. Ebben pedig nagy "segítség" a delírium.
Kényes téma ez, hiszen magam sem szívesen érintkezem hajléktalanokkal, nem szeretnék álszentnek tűnni. Maga a jelenség szomorú és biztos vagyok abban, hogy sokuk nem érdemli ezt a sorsot.
Ami viszont biztosan nem megoldás, az az a törvény, amin most dolgozik a tisztelt kormány, miszerint rendeletben tiltanák meg az életvitelszerű közterület használatot. Ergo, betiltják a hajléktalanságot. Újabb ügy, ami bekerül a szőnyeg alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!