Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mire gondolsz, amikor meglátsz...

Mire gondolsz, amikor meglátsz valakit, akinek a testén vágási hegek vannak?

Figyelt kérdés

Anno vagdostam magam, mentális problémáim voltak. Mára már jól vagyok, viszont a hegek nagyon zavarnak, ezért próbálom rejtegetni. Viszont jól esne végre nem elbújni, de nem tudom munkahelyen, egyetemen, kórházban, játszotéren, (babát várok) utcán mit szólnának az emberek.

27n

2018. máj. 26. 11:02
 1/9 anonim ***** válasza:
92%

Én leszarom, de pont tegnap volt egy belepofázó anyuka, aki diszkréten el akart beszélgetni egy játszóteres, végési heges másik csajjal. hogy ő megkérdi, mi baja, segíthet-e, stb., és nem fogta fel, hgoy szálljon le a másikról.

Szóval fogsz kapni úgyis hideg-meleget, és minél jobban szégyenkezel és szorongsz, annál többen fognak foglalkozni vele.

Ez a múltad, ez van fogadd el, és ne stresszelj. Ha boldognak látnak, a kutyát nem fogja érdekelni a heged.

2018. máj. 26. 11:17
 2/9 anonim ***** válasza:

Minél jobban takargatod, annál nyilvánvalóbb (azok számára, akikkel mindennapi kapcsolatban vagy), hogy van ott valami. Az nem igazán jellemző, hogy valaki az utcán, vagy boltban pl. meglássa, mert nem figyel rá. Szerintem viszont, ha meglátják, akkor sem gondolnak semmi rosszat, és egyébként is, idegen emberek, akikkel többé nem találkozol. Miért számít, mi fut át a fejükön egy pillanatra? Ők is elfelejtik később, mert csak egy idegen vagy számukra, mint ők neked.

Egyébként nekem is vannak, de a legtöbbet eltakarja egy tetoválás, és sok év alatt csak két ember tette szóvá, amíg nem volt tetoválásom: az iskolai védőnő tizennégy éves koromban, és egy tapintatlan munkatársam, amikor már felnőttem. Az utóbbinak megmondtam, hogy nem akarok róla beszélni, nem vagyunk olyan viszonyban, hogy tudnia kelljen.

Ne aggódj rajta :)

Nem kell takargatnod magad, akiben van egy cseppnyi jóérzés, nem fogja szóvá tenni (ha nem közeli bizalmasod).

2018. máj. 26. 11:18
 3/9 anonim ***** válasza:

Tudod, aki nevet, vidám, ahhoz nem mész oda, hogy mi a baj, ellentétben azzal, aki láthatóan szorong vagy szomorkodik.

Én is, mikor anorexiás voltam és depressziós mindenki olyamat zaklatott, aztán mikor meggyógyultam, boldog lettem már senkit nem is érdekelt a néhai kajazavarom. :)

2018. máj. 26. 11:19
 4/9 anonim ***** válasza:
42%

Az emberek nagy rérsze elborzadna, hogy egy ilyen nő hogy volt képes gyereket szülni és egyből lenéznek, mert egy ilyen mentálisan instabil személynek soha nem szabadott volna gyereket vállalnia. Ha el is mondod nekik, hogy ez csak egy tini átmeneti állapot volt, akkor is azzal jönnének majd, hogy ha egyszer előjött nálad, akkor hol a biztosíték, hogy később gyerek mellett nem kattansz megint be.

Szerintem ne foglalkozz azzal, hogy mit gondolnak rólad az emberek. Akik személyesen ismernek és közel állnak hozzád, azok ismernek igazán, tudják min mentél keresztül. Velük törődj, ne a minden miatt sopánkodó, meg túldramatizáló ismeretlenekkel.

2018. máj. 26. 11:21
 5/9 anonim ***** válasza:
17%
Hogy valami error van vele, lehet hogy már nem vagdossa magát, meg ilyenek, de még mindig labilis lehet, meg egyebek...
2018. máj. 26. 11:29
 6/9 anonim ***** válasza:
91%
Nem vagdostam magam. Azt sem tudom kin hogy nézne ki annak a nyoma. Vagyis ha látok valakin egy heget, nem feltételezem róla, hogy magának okozta a sérülést. Van akinek ütőér mellett van ilyen, ő elmesélte (nem kérdeztem) milyen baleset érte és elhittem neki. Volt felnőtt akinek az arcán volt heg, gyerekkori baleset volt, az is egészen hihető történet volt, sosem feltételeztem róla, hogy hazudna erről. Aki nem beszél róla, arról meg semmitsem fogok gondolni. Most olyan ember amilyennek látom, azok meg begyógyult sérülések rajta, aminek jelenleg semmi jelentősége. Olyan mintha kialvatlan, vagy kisírt szemű embert látnál, nem fogsz belőle teljeskörű jellemrajzot összeállítani.
2018. máj. 26. 11:32
 7/9 anonim ***** válasza:
59%
Aki azt gondolja, nincs minden emberben valami error, az csak várjon türelemmel.
2018. máj. 26. 11:37
 8/9 anonim ***** válasza:

Azt hogy valami baja volt anno.

Ennyi...

Error van vele..ezen szakadok xdddd Error 404 meg error 505 😂😂😂

2018. máj. 26. 18:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy hol, milyen mély, friss a helye. Bármire gondolhat az ember. Ha nem friss, akkor úgy gondolom, hogy az egyén vagy elmondja egyszer a problémáját, vagy nem, az ő dolga. Azonban ha friss, akkor rákérdeznék, valamit tennék.
2018. máj. 26. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!