Mennyire vagytok normakövetők? Elítélitek a deviáns embereket?
4. válaszoló vagyok. Vagy én értettem félre a kérdést, vagy a többi válaszoló :D
Én a deviáns viselkedés alatt olyan embereket értettem, akik sértő, undorító dolgokat mondanak másoknak, amiket egy normális ember nem engedne meg a társával szemben, vagy olyan dolgokat tesznek, amik akár veszélyesen is elsülhetnének, persze a következményekre már nem is gondolnak...Az egyik régi osztálytársam pl. pusztán unalomból vagy poénkodásból gyújtogatott az osztályteremben. De deviáns viselkedésű emberre jó példa még szerintem logan paul és a haverjai is.
Attól nem lesz valaki deviáns, hogy nem popzenét hallgat, hanem mondjuk alternatív zenéket vagy metált..
De mindegy, köszi a lepontozást 😂😂😂
#11 az egy dolog hogy te hogy gondolod, más kérdés hogy mit mondasz...
Minden szónak van jelentése, rendesen definialva, ellenőrizhetően. Ha te nem a jelentésének megfelelően használod, akkor nyilván hülyeség lesz amit mondasz, hiába lehet mögötte értelmes gondolat.
Mennyire vagytok normakövetők?
Elítélitek a deviáns embereket? Igen.
Mennyire követitek a normákat? Abszolút.
Elítélitek az állandóan bulizó, ordító, alkoholizáló, előre nem tervező, jóra nem törekvő embereket? Simán.
Elítélitek ha valaki nem tartja az emberi, társadalmi normákat? Mint a szél.
Ismertek ilyen embert? Max. látásból.
Amúgy rengeteg alkesz, hajléktalan, bolond, viselkedni nem tudó, erőszakos, neveletlen, képzetlen nagyképű senki van az utcákon, akik megsértik a társadalmi együttélés alapnormáit.
Az élet legtöbb területén egyáltalán nem vagyok normakövető. A világnézetem szinte mindenben eltér az átlagos emberekétől.
Vannak bizonyos devianciák, amiket én is elítélek -ilyen például az önpusztítás-, viszont a legtöbb furcsa szokással nincs problémám. Például a fent említett dolgok közül az állandó bulizást és az ordítozást nem ítélem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!