Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Túlzás, ha szúrásálló mellényt...

Túlzás, ha szúrásálló mellényt hordok?

Figyelt kérdés

Őr vagyok. Párszor már próbáltak leszúrni, a mellényt pedig már civilben is használom. Saját eszköz.

Rejtve hordom, mégegyszer nem szeretném, ha pengeél táncolna a hasamon. Inkább az acélt érje a kés hegye.

Őszintén szólva szolgálaton kívül nagyobb veszélynek vagyok kitéve, mert 5-ből 4-szer találkozok szembe erőszakos csoportokkal, még úton a boltba is.

Elméletileg szúrásálló mellény hordása a lövedékállóval szemben legális.

Nem vagyok paranoiás, de a tapasztalat szerintem megkívánja a védelmet.

2018. máj. 24. 04:47
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Ha már feltételezzük, hogy velem van a baj, akkor előtte tegyél meg pár kört egy nagyvárosban.

Az első tapasztalatom ugyan nem itthon volt, hanem Athénban. A buszról leszállva már az első öt percben ki akartak zsebelni, de elszúrták. A piacról hazafele viszont már a bonyolult zsebmetszés helyett inkább kést szorítottak a totkomhoz, szóval végül is sikerült. Még ha nem is ugyanazoknak...

Itthon ugyan lájtosabb, de nézz körül egy szarabb környéken. Nem is kell olyan messze tekinteni. Már akartak nekemjönni migránsok az aluljáróban, késes cigányok este hazafele, részeg/betépett banda és még sorolhatnám. Nem mindegy hol sétál az ember. No meg nem egy bevásárlóközpontban fognak leszúrni.

2018. máj. 24. 21:32
 12/12 anonim ***** válasza:
10: Az nem Brooklyn, hanem Harlem, de ilyennel ott sem találkoztam.
2019. szept. 22. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!