Mért őket védik az emberek? (leirás alatta)
Egy ismerősöm feltette azt a kérdést,hogy miért sokalják a 2 óra masszázsra az emberek(inkább férfiak) a húszezret,ha képesek30-40 ezreket kifizetni arra,hogy 8percig szphassanak valakit.?
Erre mindenki ismerősöm támadta hogy mekkora egy izéé..szégyelje magát hogy szidja azt a férfit aki 8 percért 40 ezret elkér! Meg szánalmas.
Miért ő a szánalmas?
Most nem értem hogy miért nem azokat szidják akik ahoz az emberhez mennek és képesek annyit fizetni 8 percért..
Miért őket védik?
Családos apák,meg férfiak mennek és arra kifizetik akár az 50 ezret is.
És az ismerősöm nem értette miért,megkérdezte,és még ő lett letámadva,hogy undorító és szégyelje h elkér ennyit masszázsért..
Akkor most én kérdezem.
Szerintetek miért az ilyen undorító közönséges embereket védik?
Nem a masszázsal van baj ,hanem azokkal a kedves kedves férfiakkal( mert csak ők problémáznak a pénzen)
Othon nyavajognak utánna,hogy nincs pénz..mert ezek akik ode mennek erre a hülyeségékre költök.
Nem értem miért baj hogy szerintem szánalmas az ,hogy csak erre hajlandóak egyesek pénzt kiadni aztán rinyálnak.
Azt csak te gondolod, hogy azon vitázunk, hogy megéri a sz_pás az ötvenezret. Ebből is látszik, hogy híján vagy az értelemnek.
A vita tárgya (ahogy már hússzor leírtam) az, hogy te a csökött agyaddal azt hiszed, hogy ha nem a prostinak fizetnék ki azt a pénzt akkor a te masszázsodra mennének be.
De ismét leírom (hatodjára), hogy ha annak az aberrált nyomorultnak sz_pni támad kedve, te hiába nyomkodod meg a hátát, az nem fog segíteni rajta.
Amúgymeg már leírtam azt is, hogy mi a megoldás a problémádra. Olyan munkát kell keresni amiből megélsz.
Mi meg mist pofázzuk el újra, hogy ha nincs ott az a transz. Akkor van munka!
Ezen mit nem értesz?
Volt vendég aki kereste a transzitxnen taláta, hozzánk jött. Ennyi.
Fogd már fel.
A szüleid tesók voktak vagy mi?
Ezt már alugattuk neked mind a ketten,ha épp nincs az a transzi,akkor ide is jönnek, mert akkor jó a masszázs is.
( ha nincs ló,jó a szamár)
Értehtőbben nem tudjuk neked elmagyarázni
Roppant valószerű, de tényleg :D
Elmegyek szopni, nincs ott az illető, hát jó, akkor végül is egy masszázs is jó lesz. :D
Ezt csinálják. Nincs a transzi?
Nincs.
Van masszázs?
Van.
Lehet a masszázsnőkkel d***ni?
Nem.
Miért nem?
(elmagyarázzuk,hogy ez masszázs nem más.)
És van aki megsértődik,van aki eljön,mert hát az se rossz ha egy csaj masszírozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!