Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mért őket védik az emberek?...

Mért őket védik az emberek? (leirás alatta)

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm feltette azt a kérdést,hogy miért sokalják a 2 óra masszázsra az emberek(inkább férfiak) a húszezret,ha képesek30-40 ezreket kifizetni arra,hogy 8percig szphassanak valakit.?

Erre mindenki ismerősöm támadta hogy mekkora egy izéé..szégyelje magát hogy szidja azt a férfit aki 8 percért 40 ezret elkér! Meg szánalmas.

Miért ő a szánalmas?

Most nem értem hogy miért nem azokat szidják akik ahoz az emberhez mennek és képesek annyit fizetni 8 percért..

Miért őket védik?

Családos apák,meg férfiak mennek és arra kifizetik akár az 50 ezret is.

És az ismerősöm nem értette miért,megkérdezte,és még ő lett letámadva,hogy undorító és szégyelje h elkér ennyit masszázsért..

Akkor most én kérdezem.

Szerintetek miért az ilyen undorító közönséges embereket védik?

2018. máj. 23. 23:03
1 2 3 4 5 6
 41/57 A kérdező kommentje:
Aztán sírnak,hogy nincs pénzük.
2018. máj. 24. 15:54
 42/57 anonim ***** válasza:
Szerintem meg az a szomorú, hogy még azután is itt arcoskodtok, hogy egy transzi szopása is többet ér a masszázsotoknál.
2018. máj. 24. 15:57
 43/57 A kérdező kommentje:

Nem a masszázsal van baj ,hanem azokkal a kedves kedves férfiakkal( mert csak ők problémáznak a pénzen)

Othon nyavajognak utánna,hogy nincs pénz..mert ezek akik ode mennek erre a hülyeségékre költök.

Nem értem miért baj hogy szerintem szánalmas az ,hogy csak erre hajlandóak egyesek pénzt kiadni aztán rinyálnak.

2018. máj. 24. 16:02
 44/57 anonim ***** válasza:

Azt csak te gondolod, hogy azon vitázunk, hogy megéri a sz_pás az ötvenezret. Ebből is látszik, hogy híján vagy az értelemnek.

A vita tárgya (ahogy már hússzor leírtam) az, hogy te a csökött agyaddal azt hiszed, hogy ha nem a prostinak fizetnék ki azt a pénzt akkor a te masszázsodra mennének be.

De ismét leírom (hatodjára), hogy ha annak az aberrált nyomorultnak sz_pni támad kedve, te hiába nyomkodod meg a hátát, az nem fog segíteni rajta.

Amúgymeg már leírtam azt is, hogy mi a megoldás a problémádra. Olyan munkát kell keresni amiből megélsz.

2018. máj. 24. 16:48
 45/57 A kérdező kommentje:

Mi meg mist pofázzuk el újra, hogy ha nincs ott az a transz. Akkor van munka!

Ezen mit nem értesz?

Volt vendég aki kereste a transzitxnen taláta, hozzánk jött. Ennyi.

Fogd már fel.

A szüleid tesók voktak vagy mi?

Ezt már alugattuk neked mind a ketten,ha épp nincs az a transzi,akkor ide is jönnek, mert akkor jó a masszázs is.

( ha nincs ló,jó a szamár)

Értehtőbben nem tudjuk neked elmagyarázni

2018. máj. 24. 16:59
 46/57 anonim ***** válasza:

Roppant valószerű, de tényleg :D

Elmegyek szopni, nincs ott az illető, hát jó, akkor végül is egy masszázs is jó lesz. :D

2018. máj. 24. 17:45
 47/57 A kérdező kommentje:

Ezt csinálják. Nincs a transzi?

Nincs.

Van masszázs?

Van.

Lehet a masszázsnőkkel d***ni?

Nem.

Miért nem?

(elmagyarázzuk,hogy ez masszázs nem más.)

És van aki megsértődik,van aki eljön,mert hát az se rossz ha egy csaj masszírozza.

2018. máj. 24. 18:04
 48/57 anonim ***** válasza:
Tehát akkor csaj vagy. :D végre kiderült
2018. máj. 24. 18:05
 49/57 A kérdező kommentje:
Most jössz csak rá?:D
2018. máj. 24. 18:16
 50/57 anonim ***** válasza:
Ha korábban is tudtam volna, akkor már javasoltam volna, hogy orientálódj inkább az erotikus masszázs irányába, főleg ha jól is nézek ki. Még a transzi órabérét is felül tudjátok múlni.
2018. máj. 24. 18:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!