Miért van ez hogy elítélnek?
A rockot általában a drogokkal/alkohollal illetve az elvont dolgokkal, vandalizmussal asszociálják. Szerintem emiatt van ez.
De ahogy észreveszem, hála istennek ez a hozzáállás csökkenő tendenciát mutat. Környezetemben senki nem néz ki azért mert rocker vagyok. Vagy lehet csak jó a környezetem :D
Én pl.nem ítélek el senkit,de nem szeretem a rock zenét.
Hőbörgős,agresszív,állandóan nagy frankómegmondós énekesek üvöltözik az élet nagy igazságait,meg ilyenek,szerintem gátlástalan csövizene.
Érthetetlen megközelítés!
Mi az hogy a "legtöbb ember"? A legtöbb népdalénekes, vagy a legtöbb operett-rajongó?
Milyen alapon ítélkezhetnek, vagy egyáltalán honnan tudhatnák, hogy Te rockot hallgatsz?
Odamegy az utcán egy idegen és megkérdezi milyen zenét hallgatsz? Ha nem Beethovent válaszolsz, akkor megvet vagy lenéz, talán letépi a füled?
Barátkozz olyanokkal akik rockot hallgatnak.
Talán már az is elég, ha felhagysz ezzel az üldözési mániával.
Ez nem uldozesi mania.
Termeszetes,hogy erdekli a dolog.
Remelem atvaltasz klasszikus zenere,mert a rocktol biztos nem szepul a lelked...valoban agressziv.
Tehat a belso tulajdonsagaid is deformalodhatnak.
Halal komolyan irom.
Ha neked pl. a Carmina Burana-tól tisztul a lelked, akkor csak hallgasd.
Engem kimondottan idegesít és agresszív zenének tartom. .
Pedig szeretem a klasszikusokat (is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!