Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha írnál könyvet, megemlítenéd...

Ha írnál könyvet, megemlítenéd a nevét a köszönetnyilvánítás résznél?

Figyelt kérdés

Ha lenne egy "nem felvállalt" kapcsolatod,ugyanakkor író vagy és könyvet írsz, akkor megemlítenéd a nő keresztnevét a köszönetnyilvánításnál?

Amikor ugye megköszönöd kollegáknak,szerkesztőknek, családnak,stb

Ha érdekel valakit,hogy miért kérdezem,privátban szívesen megosztom.

Köszönöm

2018. máj. 16. 03:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mitol tartasz, hogy a masik no nem vallalja fel, vagy attol, hogy kiderul a kapcsolat es olyanok tudtara jut akikre nem tartozik?

Milyen kapcsolat ez egyaltalan?:D

2018. máj. 16. 08:11
 12/15 A kérdező kommentje:

én semmitől nem tartok,mert nem vagyok érintett a dologban.Kívülállóként kérdeztem.

Köszönöm a válaszokat.

2018. máj. 16. 08:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha gondolod leirhatnad privatban, mert kezd erdekelni a tema:D
2018. máj. 16. 08:29
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha meg kívülállóként kérdezed, nem mindegy neked? :D Na, de most pontosan miről van szó? Ismersz egy férfit, aki megemlítette egy vélhetően nem-felvállalt kapcsolatát?

Egyébként én most épp hasonló helyzetben vagyok. Bekerült egy novellám egy antológiába. Az írásomat egy ismerős lány inspirálta (aki amúgy nagyon is tetszik nekem, de nem jöhetek össze vele), ezért gondolkodom rajta, hogy neki ajánlom a történetet. "Köszönettel X-nek", csak a lány keresztneve, hogy ő tudja, hogy neki szól, de azért akinek semmi köze a kettőnk dolgához, pusztán keresztnév alapján ne tudja beazonosítani, miről van szó.

2018. máj. 16. 09:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha nem úgy írod, hogy "életem szerelmének, Annának", csak a keresztnevét, senki nem fog rájönni, hogy egy titkolt leszbikus kapcsolatról van szó. Azt mondod, barátok vagytok és kész.
2018. máj. 17. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!