Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a végső megoldás arra,...

Mi a végső megoldás arra, hogy azért nem megyek el a barátnőmhöz, mert bent a házban van egy kutya?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy a barátnőmnek van egy benti kutyája. Én pedig utálom az ilyen kutyákat. Jól van még a kertben oké...de bent a házban...pfff.

Mindig hív az anyja meg a barátnőm is, hogy menjek el. Vasárnap például egy ebédre, de én mindig elutasítom. Kitalálok valamiket, hogy nem alkalmas, meg jönnek hozzánk vendéket...

Nem arról van szó, hogy nem bírnám vele megbeszélni, hogy utálom a benti kutyákat, de az nem volna megoldás. Tudatában lesznek vele, de miattam nem fogják kidobni a kutyát.

Amikor még nem jártunk egyszer aludtam ott nála. Odaadta az ágyát, hogy azon aludjak, ő meg másikon aludt. Reggel mikor felkeltem a nadrágom és a felsőm tiszta kutyaszőr volt. Úgy kellett szőrszálanként kiszedni a ruhámból.

Megoldás?

20-as évek elejében járunk mind a ketten.

2018. máj. 12. 17:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%
Azzal is legyél tisztában, hogyha erre a barátnőd rájön, hogy hazudtál neki, oda lesz a bizalom. Egy kapcsolatban, legyen az akár baráti vagy párkapcsolati... nagyon fontos a bizalom.
2018. máj. 12. 23:31
 12/14 A kérdező kommentje:

Finoman célozgattam rá, hogy nem nagyon szeretek a kutyákat, főleg, hogy az övé bent a házban van. De szerintem nem esett le...

Akárhogy is, a kutyát nem bírom elviselni. Patthelyzet.

2018. máj. 13. 13:26
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nézd, nem biztos, hogy hosszú távon jó, ha te nem kedvelve a kutyákat, egy "kutyamániással" jössz össze. Ez később is konfliktusforrás lehet.
2018. máj. 13. 14:35
 14/14 anonim ***** válasza:

Megmondod hogy utálod a kutyáját, pont, de egyszerűbb hazudozni, nyilván.

Én a barátnőd helyében már rég leépítettelek volna, mert nem vagy őszinte.

2018. máj. 14. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!