Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lanyok, ha 1ronda pasi dícsér...

Lanyok, ha 1ronda pasi dícsér titeket az semleges számotokra?

Figyelt kérdés
Bezzeg ha 1jó pasi akkor olvadtok...
2018. máj. 11. 20:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy jó pasi vagy egy ronda pasi dicsér úgy, hogy tudom, hogy szívből jön a dolog és komolyan gondolja, akkor örülök neki.

Ha egy jó pasi vagy egy ronda pasi dicsér úgy, hogy érzem mögötte a hátsó szándékot (mondjuk szexuális utalásokat tesz vagy minden kis triviális tulajdonságomat dicséri ész nélkül), akkor ott helyben lekoptatom az illetőt. Lehet akármilyen jó pasi, nem fogok vele ágyba bújni szinte ismeretlenül és lehet akármilyen csúnya, még egy esélyt sem adok neki, ha azt hiszi, hogy annyira önbizalomhiányos vagyok, hogy pár jó szó hatására rávetem magam.

2018. máj. 12. 09:24
 12/14 anonim ***** válasza:
japp,kutyát nem érdekli
2018. máj. 12. 12:27
 13/14 anonim ***** válasza:

Micsoda r* cok vannak itt. Én is lány vagyok, de nem gondolom, hogy én vagyok az atyaúristen és csak az bókolhat aki jó pasi..

Talán azért csak a "lúzerek" bókolnak nekik, mert annak tűnnek

2018. máj. 29. 15:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Kérdező én egyet értek veled és igazat is kell adjak neked. Valahol volt egy vicces leírás erről az egészről. A nők pedig sajnos ilyen kepmutatoak, de talán ez így van rendjén. Egy helyes pasi tapizhatja őket de egy csúnya már erőszakoskodik ha ezt csinálja. Ez van, javits magadon.
2018. júl. 14. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!