Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan írjak nyolc oldalt egy...

Hogyan írjak nyolc oldalt egy ebben a témában?

Figyelt kérdés

Nos, az a helyzet, hogy nyolc oldalt kellene írnom, abban a témában, hogy az emberek, hogy használják a személyes terüket, (személyes térhasználat, vagyis proxemika). Tehát, adott egy bizonyos tér, kávézó, buszmegálló, iskola bármi. Arról kell írni, hogy ki, mit csinál a térben, hogyan kommunikál, hogyan lép interakcióba más emberekkel,kik milyen távolságot tartanak egymás között, ezáltal lejön a köztük lévő viszony, nexus. Már nagyon sok mindenről írtam, de sajnos így sem tudom, hogy töltsem ki a nyolc oldalt. Ha valakinek van ötlete, azt szívesen venném, nem poént, kioktatást várnék,hanem konstruktív ötleteket, hozzászólásokat. Tudom, nem itt kellene segítséget kérnem, de örülnék, ha valaki mondna egy-két jó infót.

Előre a is köszi a válaszokat!

2018. máj. 11. 19:34
 1/2 anonim ***** válasza:

En beülnék egy kávézoba es minden ott levőt kielemeznék. Pl a pultos láthatoan utálja a munkáját de a fonok jelenleteben ugy tesz mintha imádná az egyik munkatarsaval bizalmi a kapcsolata de ők ketten a harmadikat kibeszélik. Stb

Egy ember kb fél-egy oldal, az ilyen rizsázos feladatok a legkonnyebbek

2018. máj. 11. 19:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Térhasználatra pelda. Amig az egyik pultos az egesz pultot bejárja szerviroz is addig a masik leginkabb csak mosogat. Az utobbi vagy kevesebbet keres vagy betanul.

A kovetkeztetésekkel vigyazni kell hogy ne tunjön előitéletesnek. Legjobb ha nem is véleményezel negativan. Max pl a most erkezett nő nagyon fáradt, a telefonba cincog valszeg van 3 gyereke is aki nem hagyja békén még itt sem. Szoval az ilyenekkel ovatosan

2018. máj. 11. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!