Csak én nem szeretek nagy bevásárló központokba menni ami tele van emberekkel? 18/L
Figyelt kérdés
Kivan zárva hogy be menjek az auchanba szerintem ott halnék meg a pánikrohamba.
Sokak szerint bolond vagyok e miatt de ők nem tudják milyen ez.
2018. máj. 7. 19:37
1/11 anonim válasza:
Én sem. Bár én csak ideges leszek, hogy mindenkit kerülgetni kell. :D
2/11 anonim válasza:
Én se szeretem, de sehol, pl régen a buszon is utáltam ha sokan voltak. Azért bevásárolni muszáj..de nem jó kedvvel megyek be. És ha tehetem nem a Tescoba megyek hanem mondjuk a Pennybe, mert ott általában kevesen vannak (felénk). Nem vagy bolond ettől, de ez valami fóbia lehet, ami ugye nem is normális, de mára már nagyon sokan vannak így ezzel.
3/11 anonim válasza:
Én sem szeretek bemenni tömött helyekre.
4/11 A kérdező kommentje:
Nálunk a penny tele van : - )
De pl önkiszolgáló kissebb boltokkal nincs bajom, de csak ha nagyon muszáj
2018. máj. 7. 19:43
5/11 anonim válasza:
Kicsit nagyobb a térigényed az átlagnál. A pánikroham azért durva, el kellene beszélgetned szakemberrel.
6/11 Metionin válasza:
Én is utálom, direkt este 9-kor megyek a tescoba mert addigra nincsenek annyian, főleg nincs annyi gyerek.
7/11 anonim válasza:
Én sem. Nincs pánikrohamom, fóbiám.
Viszont türelmem sem a sok idióta, ápolatlan emberhez, tömeghez.
Igyekszem fizetésnapok előtt, hó végén menni, akkor csendesebbek ezek a helyek.
A napi bevásárlást is csúcsidőn kívül lebonyolítani.
8/11 anonim válasza:
Én sem szeretek tömött helyekre járni vásárolni, de sokszor csak ilyen helyeken megfelelő a választék és az ár, ami meg nekem nem mindegy. Mondjuk amilyen üzletekbe én járok, pont egy tényleg olcsó kínai vegyesbolt szokott a legtömöttebb lenni, mert sokan felfedezték, hogy a tartós cikkek, amik itt is kaphatók, többnyire olcsóbbak, mint máshol (nem minden, de a legtöbb háztartási cikk, ami rendszeresen fogy, pl. mosogatószer, mosópor, csak hogy két alap dolgot írjak). Ráadásul nem csak tömött szokott lenni, de a sorok is szűkek, szóval igazi kihívás bevásárolni. De anyagilag még így is megéri, tehát valamit valamiért. :-)
9/11 anonim válasza:
Én a kisebbeket is utálom, még az eladótól is feszélyezve érzem magam. :DD Ilyen ez a szorongás. :P
18/F
10/11 anonim válasza:
Kérdező, nem tudom, magadat tartod-e el vagy másokkal közös háztartásban élsz, de tudod, akár szereted, akár nem, a pénztárcánk meg a bankszámlánk nem szeretet elvén működik, szóval van, amikor be kell menni nemszeretem helyekre is. :-) De kitartást, vigasztaljon az, hogy azok is utálják, akik nem pánikolnak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!