Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Titeket mi vigasztal akkor,...

Titeket mi vigasztal akkor, amikor eszetekbe jut, hogy emberek milliókkal, milliárdokkal több pénzzel rendelkeznek úgy, hogy tizedannyit sem tanultak, dolgoztak egész életükben?

Figyelt kérdés
2018. máj. 6. 15:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az, hogy sokan soha nem fognak annyit keresni mint én. Sokan élnek nyomorban. Egész belső Ázsia
2018. máj. 6. 15:30
 12/16 anonim ***** válasza:
Megmondom őszintén, hogy néha engem is "zavar". Ha belegondolok, hogy a volt általános iskolás osztálytársam, aki nem volt túl értelmes és még a szakközepet sem sikerült elvégeznie, helyette 17 évesen szült először és azóta is otthon ül gyereknevelés címén, boldogan sétálgat az utcán a gyerekeivel és a férjével, lett saját háza, autója és mindenféle drága cuccai, nyaralni jár... Persze, nem az ő sikere, nem ő érte el, de mégis részesül belőle és élvezi a lehetőségeit. Ezzel szemben én rengeteget tanulok és még van is vissza néhány év, közben dolgozom is, mert szeretnék gyakorlati tapasztalatot is szerezni, kapcsolatokat építeni stb., de kb. nincsen semmim és még egy darabig nem is gondolnám, hogy lesz... Valamilyen szinten zavar de azért annyira nem, hogy ezzel foglalkozzak. Az az ő élete, nekem pedig van sajátom és nekem is volt választási lehetőségem, azt kezdtem vele, amit szerettem volna. Szeretem, amit tanulok, szeretem a munkámat és a jövőben is szívesen tevékenykednék ezen a területen, van hobbim stb., igazából nincsen okom panaszra. Nyilván neki van pénze, azt vesz meg, amit akar stb., de azért nem ez a leglényegesebb dolog. Én is örülnék neki, ha legalább egy kicsivel több pénzem lenne, de nem cserélnék vele, mert az életének többi részével már nem lennék elégedett.
2018. máj. 6. 15:36
 13/16 anonim ***** válasza:
Jaaaj gyerekek!!! Annyi jo dolog van ingyen ebben az eletben! Hasznald ki ahelyett,hogy ilyeneken gondkozol ;)
2018. máj. 6. 15:38
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem egyelőre semmi nem vigasztal ez ügyben. Az a baj, hogy eleve nem normális dolog, hogy olyan emberek, akik güriznek, nem tudnak előrébb jutni az életben, mert örülnek, hogy tudnak enni, és ha új mobilt vesznek, az már kb. olyan nagy dolog egy átlag magyarnak, mintha szintet lépett volna az élete. No mindegy. Nem vigasztal semmi, engem is csak a remény éltet, hogy egyszer majd én is szerencsés leszek.
2018. máj. 6. 15:50
 15/16 anonim ***** válasza:
Nyilvan rossz dolgok ezek de hasznaljuk ki ami ingyen van😊
2018. máj. 6. 15:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Semmi, nem foglalkozom mások életével, egyedül a sajátom az, ami érdekel, és elégedett legyek vele. Ha mindig mások életével foglalkoznék, sehol nem tartanék az életben, nem jutna annyi időm a sajátomra koncentrálni.
2018. máj. 6. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!