Ti mit gondolnátok, ha a cserediákotok ilyen képpel reagálna?
A nyáron egy hónapig cserediák leszek, majd vissza is fogadom az illetőt. Már beszélgettünk (cseteltünk), láttam róla képeket, és olyan kép alakult ki róla, hogy nagyon szimpatikus, a családja családcentrikus, hasonlóak, mint mi. (Szüleim is szimpatikusnak tartjak)
Azonban küldtem neki egy képet, amin látható volt, hogy itt 30 fok van, erre ő olyan képpel reagált, amin 2 barátnője (gondolom) szerepelt, mindhárman bemutattak és jelezve volt, hogy ott 1 fok van.
És igazából nem értettem, mert nem fellengzesbol küldtem, sőt inkább szenvedek a melegtől. És mikor megláttam ezt, kócost elgondolkodtam. Ő lehet nem is olyan.. amilyen? Kicsit megijedtem, hogy milyen lesz együtt ez a két hónap. Lehet csak túlreagálom persze, de nem erre számítottan, tudom ez nem nagy dolog, de akkor is..
Szerintem viccnek szánta csak még annyira nem érett vagy elég primitív, hogy idegen embernek ilyen képet nem küldünk. Ö már tuti jó barátnönek tart akinél megengedhet egy ilyen képet.
Majd nem nyújtogatja az újjait, ha Mo-ra pont 40 fokban lesz ott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!