A börtönben mivel lehet/érdemes tölteni az időt?
Ha ugyanazt akarod csinálni mint bekerülés előtt, akkor gyúrj és építsd a kapcsolatokat, úgyis sokszor kerültök vissza, kellenek a spanok és jó ha nem olyan a testfelépítésed, mint egy bálkirálynőnek.
Ha pedig dolgozni akarsz, akkor tanulj ki valami szakmát ami adódik.
Próbálj ki minél több szexuális segédeszközt (wc pumpa stb), váltogasd naponta a szexpartnereidet, nyald tisztára a nyelveddel a wc-t!
Komolyra fordítva a szót: elmelkedj el azon, hogy hol siklott ki a szánalmas életed és hogy hozhatod helyre, hogy ne legyél folyamatosan visszaeső, aki az adófizetők pénzéből él!
"Tölteni az időt"
Van időm, tölthetek? :D
Egyébként a trollok "vót má" beszólása sokat segít rajta.
Ott úgy tudom mobil se lesz.
Én nem tudom mit tett, de sajnálom.
Ha ez igaz, akkor 60 napig fog ülni. Mert választhatja azt is, hogy leüli, és az 5.000 Ft/nap a beszámítás.
Voltunk börtön látogatáson, ott mondták. Volt, aki nem fizette k8 a 10.000 forintos bírságot, mert kipróbálja belülről is a börit, jó móka lesz. Idézem: "beraktuk a kannibálok közé"..
Hát nem tudom, én biztos tanulnék bent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!