Lányok, csak szerintem néz ki tök jól I. Ulászló?
Itt nagy érettségire magolásközben megakadt rajta a szemem. Kár hogy ilyen hamar feldobta szegény a pacskert... Ti is bevállalnátok egy menetre? XD
Nekem Szent István tetszik, és láttam is, hogy oda van a szobra alá írva, hogy 967-1038, csak azt nem írták, hogy milyen körzetszámmal :(
Viccen kívül: I. Ulászlóról korabeli kép nem maradt fenn, ez így ránézésre egy 18. vagy 19. századi rajz, a művész ilyennek képzelte és kész. Ha meg már teljesen az ízlésére van bízva, nyilván nem egy ragyás gnómot fog rajzolni, így ha beugornál az időgépbe, hogy megkeresd, csalódni fogsz, ennek a képnek semmi történelmi hitelessége nincs :) Ha autentikus képet nézünk, nekem a bajor II. Lajos király tetszik, csak meleg volt, úgyhogy nem lenne esélyem nála :D
Szerintem II. Lajos magyar király egész faca. Ezt egy olyan ember "rajzolta", aki cáfolja az összes festményt Lajosról miszerint szerinte ez a legvalósabb..nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!