Ti kivel szoktatok csetelni?
Figyelt kérdés
Sokszor látok chatelő embereket buszon/egyetemen/stb. és az érdekelne, hogy kivel szoktatok ilyenkor arányaiban csetelni?
Én példám: 20%-ban öcsém, 30%-ban szüleim, 20%-ban barátnőm, 30%-ban egyetemi csoporttársak. 24/F
Mindenki írhat!
2018. máj. 1. 19:18
1/10 anonim válasza:
90% barátnő
10% iskolatárs, testvér
20/F
2/10 anonim válasza:
60% akikkel üzleti kapcsolatban vagyok
20% haverok
20% család
4/10 A kérdező kommentje:
3-as: szar vicc, de azért nem pontozlak le.
2018. máj. 1. 19:25
5/10 anonim válasza:
Nem tudnék százalékolni, mert az alábbi emberekkel minddel napi szinten csetelek.
párom
3 legközelebbi barátom
húgom
anyukám & mostoha apám (group chat)
apukám
Rajtuk kívül még néhány munkatársammal, szaktársammal és távolabbi barátommal szoktunk rendszeresen dumálni, azon kívül meg változó.
20/l
7/10 anonim válasza:
a 3as egy paraszt (csak a % azonos :D) de miért fáj valakinek hogy én kivel hány százalékban csetelek? Komolyan ilyen szánalmas nyomorékok vannak ezen az oldalon? Valaki azért pontozott le múltkor mert arra a kérdésre hogy milyen kutyám van azt válaszoltam hogy argentin dog...Élettelen hulladék.
8/10 Metionin válasza:
Buszon meg utcán nem nyomkodom a telefont, csak zenét hallgatok. Este szoktam csetelni a gépen, akkor tesómmal, barátokkal vagy néha kollégával de ők inkább emailt írnak. De a cset sem mindig beszélgetés, van hogy csak 1-1 kép vagy videó cserél gazdát, vagy néha valami hülyeség pl. haverommal random szoktunk egymásnak képeket küldeni kecskékről. :D
9/10 anonim válasza:
Egyetlen egy személlyel, már amikor hajlandó visszaírni.
10/10 anonim válasza:
100%-ban barátokkal, magyarul még nem csináltam ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!