Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van tele ez az oldal...

Miért van tele ez az oldal gyűlölködő, erőszakos emberekkel?

Figyelt kérdés
Kiírok egy kérdést valamiről, ekkor valaki belinkel egy másik kérdést, ami csak hasonlít az én kérdésemhez, de nem az enyém. Ha a kérdésem kitaláció akkor mi van? Nem hiszem hogy itt minden kérdés igaz. De unom ha leírok valamit már egyből azzal jönnek hogy kamu. Aztán ezen élvezkednek.
2018. máj. 1. 13:11
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
elírtam ezt, még mielőtt valaki belém kötne.
2018. máj. 1. 14:05
 12/18 anonim ***** válasza:

"Menj fel egy külföldi Q&A oldalra, meglepődsz majd, mennyire másabb az emberek hozzáállása a kérdezőkhöz.

"

Igen, mert azokat ellenőrzik. Ha naponta 5ször teszik fel ugyanazt a kérdést, akkor már törlik is. Itt meg harmincszor kiírhatod ugyanazt a kérdést és lehet valaki egyet töröl belőlük aztán vállon veregeti magát, hogy jaj de jó munkát végzett és be is fejezheti mára.

2018. máj. 1. 14:07
 13/18 A kérdező kommentje:
Külföldi oldalakon is látok hasonló kérdéseket még sem törlik ki. Még tudnék linkelni is. De miért zavar az valakit ha valaki hasonló kérdést tesz fel ami nem az ő kérdése? Ennyi erővel már be is zárhatna ez az oldal.
2018. máj. 1. 14:09
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem a hasonló kérdéssel van a gond, hanem a "szóról szóra bemásolom minden nap ugyanazt" kérdésekkel. Ugyanúgy külföldi oldalakon is belinkelik neked a már megválaszolt kérdést és egy admin már zárolja is a kérdéseted. Pár oldalon meg addig ki sem lesz írva a kérdésed, amíg egy admin nem engedélyezi azt. Itt ilyen nem létezik. 3 nap és 50 hozzászólás után egy moderátor idenéz és aztán lehet törli a kérdést.
2018. máj. 1. 14:14
 15/18 anonim ***** válasza:
92%

"Mert ilyenek vagyunk, mi magyarok. "

Ne magadból indulj ki vagy magadat kiemelve a tömegből, merthogy te különb vagy.

"Nem azért élünk, hogy segítsük egymást, hanem hogy minél jobban belerúgjunk a másikba, hogy állandóan gyűlöljünk valamit, és így tovább."

Én magamért élek nem érted, viszont nem rugok beléd és nem gyűlölök. Nem tartalak olyan fontosnak "az életemben", hogy még utáljalak is. Bizonyára sokan vannak ugyanúgy ezzel.

"Menj fel egy külföldi Q&A oldalra, meglepődsz majd, mennyire másabb az emberek hozzáállása a kérdezőkhöz."

Mindenki mással dobálózik, ha valami nem tetszik neki. Bizonyára ott sokkal szigorúbbak a moderátorok. :D

2018. máj. 1. 14:17
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez a baj, hogy elvileg ez az oldal értelmes kérdések, hasznos válaszok tárháza ként jött létre, erre jött egy generáció, akik nem tudják értelmezni az egyes kategóriákat sem, így mindenféle értelmetlenséggel előjönnek valós "kérdés" gyanánt, és kevés modiszerep van benne. Ez a baj.
2018. máj. 1. 14:17
 17/18 anonim ***** válasza:
90%

amúgy ez a kérdés csak arra volt jó hogy menjen a vita, már az első oldalon volt az hogy gyűlölik a nőket, ez most ugyan hogy jött ide??

a legtöbb aki trollkodik tizen akárhány éves fiuk akiknek nincs normális életük... semmi köze nincs itt a nő gyűlölethez, nem is értem hogy jött ide, még pár hozzászólás és lesz az hogy erröl is Soros tehet, meg a rasszisták...

semmi nem megy ennél a kérdésnél csak a lefele pontozgatás meg a vita, van ennek értelme?? szerintem nincs

mind a két tábornak igaza van, nem kellene milliószor kiírni a kérdéseket, nem kéne kamu kérdéseket kiírni, és ezekhez nem kellene hozzá nem illő választ írni

2018. máj. 1. 14:44
 18/18 anonim ***** válasza:
Na igen, nagyon divatba jött, hogy valasz helyett csak annyit löknek oda:"Kamu!". Pedig én is tudnék a saját környetemből, tapasztalataimból merítve, jópár olyan kérdést kiírni, amire rögtön ezt a választ kapnám. Pusztán csak azért, mert olyan a "sztori", ami nehezen elképzelhető, ritka és aki nem tapasztalt hasonlót, nem hiszi el. Én is talalkoztam mar olyan kerdéssel, aminek a témája számomra abszurd, hihetetlen volt, de ilyenkor nem írok rá semmit, csak "lapozok".
2018. máj. 2. 02:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!