Miért van tele ez az oldal gyűlölködő, erőszakos emberekkel?
"Menj fel egy külföldi Q&A oldalra, meglepődsz majd, mennyire másabb az emberek hozzáállása a kérdezőkhöz.
"
Igen, mert azokat ellenőrzik. Ha naponta 5ször teszik fel ugyanazt a kérdést, akkor már törlik is. Itt meg harmincszor kiírhatod ugyanazt a kérdést és lehet valaki egyet töröl belőlük aztán vállon veregeti magát, hogy jaj de jó munkát végzett és be is fejezheti mára.
"Mert ilyenek vagyunk, mi magyarok. "
Ne magadból indulj ki vagy magadat kiemelve a tömegből, merthogy te különb vagy.
"Nem azért élünk, hogy segítsük egymást, hanem hogy minél jobban belerúgjunk a másikba, hogy állandóan gyűlöljünk valamit, és így tovább."
Én magamért élek nem érted, viszont nem rugok beléd és nem gyűlölök. Nem tartalak olyan fontosnak "az életemben", hogy még utáljalak is. Bizonyára sokan vannak ugyanúgy ezzel.
"Menj fel egy külföldi Q&A oldalra, meglepődsz majd, mennyire másabb az emberek hozzáállása a kérdezőkhöz."
Mindenki mással dobálózik, ha valami nem tetszik neki. Bizonyára ott sokkal szigorúbbak a moderátorok. :D
amúgy ez a kérdés csak arra volt jó hogy menjen a vita, már az első oldalon volt az hogy gyűlölik a nőket, ez most ugyan hogy jött ide??
a legtöbb aki trollkodik tizen akárhány éves fiuk akiknek nincs normális életük... semmi köze nincs itt a nő gyűlölethez, nem is értem hogy jött ide, még pár hozzászólás és lesz az hogy erröl is Soros tehet, meg a rasszisták...
semmi nem megy ennél a kérdésnél csak a lefele pontozgatás meg a vita, van ennek értelme?? szerintem nincs
mind a két tábornak igaza van, nem kellene milliószor kiírni a kérdéseket, nem kéne kamu kérdéseket kiírni, és ezekhez nem kellene hozzá nem illő választ írni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!