Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Férfiak! Benneteket zavar a...

Férfiak! Benneteket zavar a májfolt/pigment folt?

Figyelt kérdés

Születésem óta van egy nagyobb folt a nyakam és a melleim között. 1-2 árnyalattal sötétebb, mint a bőrszínem. Illetve van még a jobb karomon és a hátamon 3 folt.

Egyszer randiztam egy sráccal, majd mivel nem volt túl szimpatikus, megmondtam neki, hogy bocsi, de nem hiszem, hogy egymást keressük. Erre a fejemhez vágta, hogy mit képzelek magamról, meghogy az undorító pigment foltjaimat nem is említettem, hogy vannak. Őszintén nagyon rosszul esett, mivel nem tehetek róluk és azidáig én szexepilként gondoltam rájuk. Engem nem zavarnak a mindennapokban, sőt, szeretem is őket, mert legalább különbözöm az átlagtól.

Titeket zavart már ilyen dolog?

22/N

2018. ápr. 29. 15:58
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy indokolt volt a visszautasításom miatt, hogy megbántson. De szerintem mindenki ezt tette volna, ugyanis nekem speciel semmi kedvem egy olyan emberhez, aki lopásból élt sokáig, dílerkedésből és elég kemény drogos. Már csak abból is leszűrtem, hogy a 2 órás randi alatt végig rágta a száját, néha-néha rángatozott, meg sokszor rápörgött dolgokra. Mégsem ezt vágtam a fejéhez, csak azt, hogy nem egymást keressük..
2018. ápr. 30. 07:07
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem volt indokolt, teljes mértékben igazad volt, hiszen miért kellene egy bűnözővel együtt élned, aki ráadásul drogozik is, szóval ki tudja, hogy mikor lopná el az értéktárgyaidat? Sajnálom, hogy kifogtál egy ilyet. Az interneten ismerted meg, ahol nem látszott még, hogy ilyen?
2018. ápr. 30. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!