Miért ilyenek az emberek? Elegem van.
Figyelt kérdés
Ápolt vagyok, sportolok, drága cuccaim vannak, figyelek a megjelenésre, és rengeteg támadást kapok, pedig nem vagyok beképzelt.
22/F
2018. ápr. 24. 11:17
1/17 anonim válasza:
Mindenki más is rengeteg támadást kap.
2/17 A kérdező kommentje:
Konkrétan a külsőmet nézik le, úgy, hogy senki nem kérdezi őket.
2018. ápr. 24. 11:22
4/17 A kérdező kommentje:
Az eszem azt mondja, hogy semmi értelme foglalkozni velük, de mégsem megy.
2018. ápr. 24. 11:24
5/17 anonim válasza:
Mondj egy példát arra, amikor a külsődet nézik le úgy,hogy senki nem kérdezi őket.
6/17 A kérdező kommentje:
Tessek, privatban máris betámadtak, hogy biztos, csak én gondolom magam ápoltnak, és igénytelen vagyok... Én elköltözöm ebből az országból, minél előbb. :D
2018. ápr. 24. 11:30
7/17 A kérdező kommentje:
Keretlenul elkezdenek velemenyt alkotni a kulsomrol, de azt nem is neveznem velemenynek. Az fikazas, hogy oda jonnek, es kozlik velem, milyen csunya vagyok.
2018. ápr. 24. 11:32
8/17 A kérdező kommentje:
Jol mondta Bodocs Tibor, a magyaroknak lenne atom bombaja, sajat magukra dobnak le. :D
2018. ápr. 24. 11:40
9/17 anonim válasza:
Talán mert neked ez jelenti az értéket. Hogy drága cuccaid vannak
10/17 A kérdező kommentje:
Idegen emberekrol van szo, akik nem ismernek.
Amugy nem olyan vagyok.
2018. ápr. 24. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!