Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mikor van hatalmad?

Mikor van hatalmad?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 24. 10:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem szokott lenni.
2018. ápr. 24. 10:28
 2/10 anonim ***** válasza:
58%
Ha erre az értelmetlen kérdésre válaszol valaki.
2018. ápr. 24. 10:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Én azt mondanám, hogy arra törekszem, hogy legyen. Bár, ezt a képességet, nehéz úgy érvényesíteni, akár egy munkahelyen, ahol vannak "vén rókák", mert nekik jóval több befolyásuk vannak a dolgok felett.
2018. ápr. 24. 10:45
 4/10 anonim ***** válasza:
*van
2018. ápr. 24. 10:48
 5/10 anonim ***** válasza:

Akkor van hatalmad ha mások élete/sorsa fölött tudsz rendelkezni.

Persze mint minden eléggé helyzetfüggő.

Hatalmad van egy bogár fölött.

Azonban nincs hatalmad a főnököd fölött.

2018. ápr. 24. 11:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, hogy akkor van hatalmad, ha szabad vagy. Akkor bármikor dönthetsz, kinek akarsz dolgozni. Nem uralkodik rajtad senki.
2018. ápr. 24. 11:03
 7/10 anonim ***** válasza:

Valami fölött mindig van hatalmad. Ha más fölött éppen nincs, a körülötted lévő poratkák, baktériumok, rovarok, növények (esetleg a saját tested, ha az számít). Nagy mértékben pedig a gyermekeid, alkalmazottaid, néped, országod, bolygód, galaxisod, világod.. Így, hogy a kérdés nincs behatárolva, a válasz: mindig.

Hogy mi/ki fölött és mekkora, az más kérdés.

2018. ápr. 24. 11:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem hatalom = szabadság, hogy azt tedd, amit csak akarsz. Bölcsesség viszont az, ha megtehetnéd, de esetleg mégsem teszed, mert átgondolod a következményeket és emiatt más döntést hozol.
2018. ápr. 24. 11:14
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem a hatalom a döntés jogával egyenlő.

Bár ha ilyen "hatalmi" pozícióba kerülök nem szoktam élni vele. Vagy csak nagyon ritkán. Igaz ki nem állhatom, ha nem én dönthetek, vagy valaki megpróbalja rámeröltetni az akaratát, de ha valaki olyan ajánlja fel, hogy döntsek én helyette, akit nagyon szeretek(pl. a párom), neki szívesen "átadom" a helyettem való döntés jogát, hogy azzal is a kedvében járhassak. Szerencsére mindketten úgy hozunk döntéseket, hogy az egymás számára kölcsönösen megfelelő legyen.

Szüleimnek, barátaimnak vagy másoknak viszont sosem hagynám, hogy beleszóljanak a döntéseimbe vagy azt, hogy helyettem hozzák meg!

2018. ápr. 24. 11:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha érzem, hogy valaki nálam kevesebb IQ-val bír.
2018. ápr. 24. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!