Mi lenne ha normális neveket adnátok az embereknek, az előbb is jött a tag a "Koporsó"jávan most meg Sáp...
Az ilyen normálisabb nevek mint a Norbert, Ádám, Csaba ilyesmik már nem járják vagy mi van?
Sülysáp jut róla eszembe, arról a vonat, arról meg a nagykátai disco 😂😂
Viccet félretéve, szerintem borzasztó név.
Remek név, de csak akkor, ha a másik neve Kór.
Szabó Sáp Kór.
Az jut eszembe, hogy valaki holt sápadt; erről pedig Lupin professzor jut az eszembe, aki egy vérfarkassá alakult teliholdkor; és a beceneve/fedőneve Holdsáp volt.
-Sáp! Sáp!! Gyere ide!
Ne, kérlek, keress valami szebbet; ezeknek a betűknek ezen kombinációja számomra kellemetlen. Én érezném rosszul magam a szülők helyett nekem lenne ilyen szekunder szégyenérzetem a szülők helyett; hogyha pl tanítóként egy ilyen nevű gyerek járna az osztályomba.
(Egyébként Lupint bírom, de azért ezt a nemnevet nem adnám névként (hogy Sáp). Meg tényleg olyan sápítozást is eszembe juttat; nagyon kellemetlen lehetne ezzel a névvel élni. Nem ajánlanám senkinek adásra. Tényleg amúgy, a Lupin vagy a Farkas, mint keresztnév nem tetszenek? Sokkal jobbak, mint a Sáp, és értelmes nevek. Bár nemtom, a Lupin hallatán lehet, hogy sokaknak egy vérfarkas ugrik be, ami ijesztő; szóval akkor inkább csak Farkas?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!