Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az nem furcsa, hogy utálom az...

Az nem furcsa, hogy utálom az alkoholt, a kávét, meg a dohányzást?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Az a helyzet, hogy a fenti 3 dolgot nem tudom megérteni.

Én egyszerűen utálom a sört, a bort, a pálinkát meg mindent. Sokan kartonszámra veszik a sört, azért mert ízlik nekik? Mert én fél dobozzal ittam meg, de majdnem elhánytam magam az ízétől, meg a szagától. Még csak az sincs, hogy este megiszok egy pohár bort, mert jólesik... Mert ez sem esik jól. És életemben egyszer voltam részeg, de abból is soha többet.

Kávét évente kb. 2x iszom, akkor is 4 cukorral. Mert nem ízlik, engem pont hogy elálmosít, és színezi a fogat. És csodálkozom, hogy nagyon sok ember akár 3 pohár kávét is megiszik egy nap.

Cigizni 1x cigiztem, akkor is csak 1 db szippantás volt, de elég volt örökre. Sokba kerül, károsítja az egész szervezetet, büdös leszel tőle, szóval ennek sem látom értelmét. Talán annyira jó, hogy segít levezetni a feszültséget, de ha ideges vagyok, akkor max. elmegyek edzeni, és az még egészséges is...

Van még valaki, aki hasonlóan vélekedik ezekről? :D Illetve nem furcsa, hogy ilyen vagyok?

20f

2018. ápr. 17. 22:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
48%

Nem vagy furcsa. En is utalom az altalad felsorolt arucikkeket es nem elek veluk.

N/35

2018. ápr. 18. 02:42
 12/18 Whitewolf19 ***** válasza:
38%

Én sem élek se cigarettával se alkohollal. Kávét heti 3-4x edzések előtt szoktam natúrba egy kicsit inni, mert van jótékony hatása. Egyébként nem sok ember van, aki egyikkel sem él.. főleg az első kettővel.

F/ 22

2018. ápr. 18. 07:58
 13/18 anonim ***** válasza:
52%
Nem furcsa. :) Sokan nem élnek ezekkel a dolgokkal, én több embert is ismerek a környezetemben aki egyiket sem szereti, de legalább 2-t biztos nem. 18 éves koromig én sem szerettem egyiket sem, aztán a bulik miatt megismertem és többé-kevésbé megszerettem az alkoholt. A kávét is ekkor szerettem meg, de csak olyan szinten, hogy ha barátnőkkel összeülünk trécselni, akkor olyankor jól esik egy habos tejeskávé, erős kávét nem szeretem és nem iszok. A dohányzást én is elítélem.
2018. ápr. 18. 09:18
 14/18 Kései Sirató ***** válasza:
41%

NEM furcsa, teljesen jó, hogy ilyen vagy. Egyébként én is, viszont és kapucsínót gyakran iszom, rendes kávét nem.

A cigit kifejezetten utálom.

2018. ápr. 18. 10:28
 15/18 anonim ***** válasza:
49%
Avassuk magunkat szentté napi kérdést olvashatták.
2018. ápr. 18. 11:30
 16/18 anonim ***** válasza:
24%

Életemben 1x kávéztem az elmult egy évben nem ittam alkoholt és előtte is rettentően keveset és soha sem dohányoztam.

20 éves egyetemista fiú...

2018. máj. 17. 13:18
 17/18 anonim ***** válasza:
41%
A sört szeretem egyedül igazán (mértékkel, és azt sem az alkohol miatt), a kávéból is van minőségi, és bár engem is álmosított sokszor, sokáig ittam, hogy tudjak rendesen wc-zni. A bagót én is kerülöm.
2021. szept. 16. 02:02
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem furcsa, mert ezek a legjobb dolgok.
szept. 28. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!