Most bűntudatom van, hogy vettem egy epilátort 30ezerért, de nem volt olyan színbeb, amilyet akartam?
Figyelt kérdés
Rózsaszín akartam, de már csak bronz volt.2018. ápr. 15. 20:36
1/12 anonim válasza:
Micsoda veszteség
Ez legyen a legnagyobb bajod
2/12 anonim válasza:
Vidd vissza. Webshopból rendelj olyat amilyenre igazán vágysz. Ha már 30 rugót adtál érte, legalább maximálisan olyan legyen amilyet szeretnél.
5/12 A kérdező kommentje:
Webshop volt és akciós :(
2018. ápr. 15. 20:45
6/12 anonim válasza:
de jó hogy neked ez a legnagyobb problémád :) egyébként a bronz is szép szerintem
7/12 anonim válasza:
Jó, de miért van bűntudatod? Azert mert vettél 30 ezerért egy epilátort, vagy azert mert jobb híján, bronz színűt vettél?
8/12 A kérdező kommentje:
A színe. Ha nem jó, úgyis visszaküldhetem 30 napon belül. A szállítás is ingyen volt.
2018. ápr. 16. 10:05
9/12 A kérdező kommentje:
Ilyet akarnék: [link]
Viszont nem adok ki érte, még plusz 7 ezer forintot, mert ez rózsaszín, én 27.500-ért vettem.
2018. ápr. 16. 10:54
10/12 anonim válasza:
Tölts fel egy képet róla. Most már kíváncsi vagyok, milyen az a bronz színű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!