Szüleim szerint alap dolog az érettségi és utána tovább kéne mennem tanulni. Hogyan magyarázzam el nekik, hogy még az érettségi is alig fog sikerülni?
Szóval világ életembe buta voltam ,vagyok is suliba is mindig épp, hogy puskázással sikerült a kettes, volt, hogy osztályt ismételtem, akkor szégyelltek a szüleim, nem mehettem sehova velük jó ideig.
Most érettségi, viszont nem tudok semmit, puskázni meg ott képtelenség, jó lehet, de értelme nem sok van.
Szerintem nem fog sikerülni a vizsga, a szüleim szerint ha nem sikerül akkor szégyent hozok rájuk és el sem tudják képzeni mi lesz mivel nekem tovább kell tanulnom lehet azt gondolják ,hogy én valami zseni vagyok és 18 év alatt nem jött le, hogy 90-es IQ-val még átlagos ember szintjét sem ütöm meg, ja és a másik, hogy képtelen vagyok tanulni, nem ragad meg semmi a fejembe, ha dolgozat van és nincs puskám a doga előtti szünetbe olvasom el, majd írom le a válaszok 40%-át. Viszont ha előző nap tanulnék akár egy napot is, csak a név, osztályt tudnám kitölteni.
Szóval sikertelen érettségi után nekem lőttek, szerintem itthon sem maradhatok mert egy szégyennel nem fognak egy háztartásban élni, főleg, hogy nem is lett az a világ életébe rossz tanuló ember PHD.
Jaj, és szerintük csak kitartás a tanulás...
Vannak neked 5-öseid is, látod. Meglesz az.
Én olyan négyes tanuló voltam. Törit, magyart sose tanultam, nem érdekelt a tárgy. Érettségi napján azt mondtam bukni fogok belőlük. Jahh, és mivel nem tudtam magyarból elemzést írni, azt mondta a tanár nem enged érettségizni.
Hát engedett.
A magyar izmos hármas, a töri éppen négyes lett. És magyarból olyan tételeket húztam, amit el sem olvastam.
Ez után azt mondtam, hogy szerintem nehéz megbukni érettségin.
Tanulj, és menni fog.
Az érettségi elnök látni fogja hogy másból nem vagy hülye.
A tanárok is tudni fogják szóval teljesen biztos hogy segítőkészek lesznek ha valamiből nincs meg véletlen írásbelin a kettes.
A lényleg az hogy írásbelin csípd meg az a százalékot ami kell hogy tovább mehess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!