Nem. Csak piti, jelentéktelen hülyeségekkel ártottak eddig nekem, amik bár komolynak érződtek, amikor megtörténtek, de így visszanézve marhára nem érné meg "A bűn éjszakáját" játszani miattuk.
Nem mondom azt, hogy nem lenne olyan helyzet, amikor komolyan elgondolkodnék azon, hogy a világ jobb hely lenne egy bizonyos illető nélkül, de ahhoz, hogy eddig eljussak, az illetőnek tényleg nagyon csúnyán el kéne szúrnia. Gondolok itt olyasmire, hogy valaki szánt szándékkal ártani akar azoknak, akik közel állnak hozzám. Bár nem hiszem, hogy egy ilyen súlyos esetben érdekelne hogy börtönbe jutok-e vagy sem.
2018. ápr. 14. 22:18
12/23 anonim válasza:
Nem, de egy verekedésre kihívnám.
2018. ápr. 14. 22:41
13/23 anonim válasza:
Igen, sokat megölnék.
2018. ápr. 14. 22:41
14/23 anonim válasza:
Ha nem lenne karma sem, tömeggyilkos lennék. Minimum a falum lemészárolnám az első napon.
Amelyik pillanatban megtudom hogy lehet ölni, már megyek is a fejszéért és át a szomszédba egy kamerával a kezemben, amit majd megosztok a haveroknak akikkel együtt röhögünk.
2018. ápr. 14. 22:46
15/23 anonim válasza:
Megint olyan válaszok amik eléggé megleptek. Pedig nem gondolnám, hogy a bűntetés tartja vissza az embereket. Én nem ölnék embert ha szabad lenne sem. Már hogy csak azért mert ártott nekem. Az önvédelem megint más... Viszont sok Columbo-t láttam, és azon viszont gondolkoztam néha, hogy szerintem ha akarnám, nem kapnának el. :)
2018. ápr. 14. 22:52
16/23 anonim válasza:
Nem tudom. Könnyű egyértelmű igent vagy nemet írni, de fogalmam sincs, mit hozna a gyakorlat. Az biztos, hogy ha ilyen lehetőség lenne, akkor nekem is jobban meg kellene tudnom védeni magam, hiszen attól, hogy nem tudok róla, még én is lehetek útjában valakinek, és adott esetben az is lehet, hogy önvédelemből megtenném. Más célból nem vagyok benne biztos, hogy képes lennék rá.
2018. ápr. 14. 23:21
17/23 anonim válasza:
Ha nem lenne büntetve az emberölés, el se jutnék odáig, hogy megöljem a saját ellenségeimet, mert hamarabb ölne meg engem valaki :D De amúgy igen.
2018. ápr. 14. 23:23
18/23 anonim válasza:
Kétlem, hogy ilyen helyzetben sokáig húznám, de amúgy nem, csak ha megtámadnak.
2018. ápr. 14. 23:39
19/23 anonim válasza:
Max. pisztollyal,másképp nem tudnám.
2018. ápr. 14. 23:59
20/23 anonim válasza:
Igen. Van olyan, akit megölnék és ezzel jobbá tenném a világot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!