Mi volt az a probléma ami legutóbb a padlóra küldött, s hogy bírtál felállni belőle?
Sorozatos problémáim voltak kapcsolati,pénzügyi,egészségi MINDEN egyszerre.
Sehogy nem birtam volna magamtól talpra állni, normális ember belehalt volna ezekbe isten segitett egyedül :) nem voltam hivő igazán sohasem amig meg nem mutatta az arcát.
PERSZE ehhez én is kellettem, de minimális szinten, azóta is úgy vagyok ha valamit nagyon nem tudok már megoldani akkor rábizom. Nyilván ez nem azt jelenti, hogy csak várom a "kekszet" szarból nehéz várat épiteni.
nekem is volt olyan, mint a 2-esnek, minden egyszerre, és egyedül is voltam. pár éve volt ez, nagyon borzasztó volt. Pszichológushoz kezdtem járni, de ugye mivel anyagilag nem voltam eleresztve, ezt emiatt is abbahagytam.
nagyon akartam rendbejönni, és mindenhogyan próbálkoztam (relaxálás, stb) aztán valahogy kimásztam, de nagyon-nagyon lassan és sok erőfeszítéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!