Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok, titeket zavar ha...

Lányok, titeket zavar ha minden pasi megnéz titeket az utcán vagy örültök neki?

Figyelt kérdés
Pl ha kirakjátok a melleteket vagy rövid shortban vagytok meg úgy általában ha "jó nőnek" számítotok.
2018. ápr. 14. 11:28
1 2
 11/16 Tubarózsa ***** válasza:

Szia.

Mellemet nem szoktam kirakni. Nyáron, melegbe shortot felveszek, nem azért, hogy mutogassam magam, hanem a meleg miatt, szivem szerint bikinibe mennék....megnéznek, van, hogy beszólnak vmit..most már egyik fülemen be másikon ki...de nem szeretem, rosszul esik...de van olyan pasi aki ugy tud megnézni, hogy jól esik, nem azt érzem, hogy egy tárgy vagyok akit meg kell d*gni, hanem, hogy na milyen csinos ez a nő. :)

Dolgozni viszont hosszu vagy térd alá érő nadrágba és rövid ujjú blúzban jártam (és fogok is, junitol megyek vissza*) de van aki ilyenkor is megnéz..

*jelenleg pici babával vagyok gyeden, azert nem dolgozok. (Buszsofor vagyok)

Én saját magam nem tartom "jó nőnek" férjem, közeli rokonok, barátok szerint meg hülye vagyok... :D

Üdv 27N

2018. ápr. 14. 14:51
 12/16 anonim ***** válasza:
Én a visszafogott öltözködést szeretem, nem hordok rövidnadrágot, feltűnő ruhákat, nincs kint semmim. Általában nem igazán (leglábbis nem feltűnően) szoktak megnézni a férfiak, de ha mégis, az nem zavar, egészségükre :D
2018. ápr. 14. 14:53
 13/16 anonim ***** válasza:
77%
Igen, zavar. és elárulok egy titkot: a legtöbb lányt szintén zavarja. A bámulás bunkó dolog és rohadtul idegesítő tud lenni. Én is megnézek néha egy-egy helyes srácot, de próbálom minél diszkrétebben, mert nem akarom zavarba hozni. És ezt fordítva is elvárom, alap kulturáltság kérdése sztem.
2018. ápr. 14. 16:11
 14/16 anonim válasza:
Nem rakom ki soha semmimet, nem ezen múlik hogy valakit megnéznek e vagy nem. Viszont így is megszoktak, és nekem zavaró szokott lenni. Bár nem nagyon veszem őket észre...
2018. ápr. 14. 20:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem mutogatom magam és soha nem rakom ki semmimet, tök normális, visszafogottabb, de alkalmanként csinosabb ruhákat hordok. Előfordul, hogy megnéznek és ezzel így önmagában semmi bajom nincsen, még azzal sem, ha esetleg valaki rám mosolyog vagy megdicsér, hogy milyen csinos vagyok, milyen szép a hajam vagy ilyesmi. Amíg ez kulturált módon történik, addig nem zavar. Ugyanakkor, aki nyálcsorgatva bámul úgy, hogy majdnem kiesnek a szemei vagy mutogat, füttyöget, sziszeg, "cicceg" (ezt nem tudom, hogy hogyan hívják normálisan...arra gondolok, mint mikor hívod a macskádat) vagy odaszól valami ilyen "jó a segged, kő kóla?" meg "dugnám" stb., szintű megjegyzést, na az már zavar és ezt utálom.
2018. ápr. 15. 00:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez a kirakni is milyen hülye szó már. Például nyáron 40 fokban hogy a francba lehet nem "kirakni" magad? A kevés ruha nem egyenlő szexuális felhívással.
2018. ápr. 15. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!