Hogy néz ki szerintetek az, ha egy fiú élénk sárga vagy élénk sárgászöld színű pólóban mászkál az utcán?
Figyelt kérdés
Olyan rikító, élénk színű pólóban
Nincs benne semmi furcsa?
2018. ápr. 13. 17:58
1/12 anonim 

válasza:

Kozmunkas lathatosagi mellenyre gondolsz? :'D
2/12 anonim 

válasza:

😂😂1 👍. Viccet félretéve: nekem nem tetszik. Se nőn se férfin. Gagyi kínai hatása van számomra.
3/12 anonim 

válasza:

Lesz**rom! Nekem élénk neonzöld pólóm van, ami szerintem tök menő és hála neki este egy kamion sem csap le. Szóval, akinek nem tetszik ássa el magát!
4/12 anonim 

válasza:

Ízlések és pofonok. Mindenki abban van amiben jól érzi magát,azért mert nekem nem tetszenek ezek a színek, nem ásom el magam. Hordjad egészséggel.
5/12 anonim 

válasza:

Sajnálom, én nem úgy értettem. Nem úgy értettem. :D
6/12 anonim 

válasza:

Nézhet ki akár jól is akár rosszul is. Amúgy semmi extra nincs benne.
7/12 Metionin 

válasza:

Úgy hogy sárga póló van rajta. Felőlem lehet rajta hupilila is amíg nem akarja rám adni.
9/12 anonim 

válasza:

sehogy. körülbelül senkit nem érdekel :D max jobban megszállják azok a kis fekete bogárkák
10/12 anonim 

válasza:

Feltehetőleg amolyan sárgásan néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!