Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 28 évesen mennyire szégyen...

28 évesen mennyire szégyen jogosítvány nélkül létezni?

Figyelt kérdés

Akármennyire szeretném elkezdeni, mindig másra megy el a fizetésem , hol számlák, hol pusztán csak a megélhetésre , és egyszerűen sosincs annyi , hogy beletudjak vágni.

Viszont kegyetlenül bosszant, hogy az ismerőseim között valaki már 20 évesen lerakta. Viszont igaz ezeknek az embereknek gazdag szüleik voltak. Lehet hogy csak én spilázom túl , de mikor meghallom , hogy ez vagy az is lerakta akkor 1 hétig nincs semmihez kedvem mert senkinek érzem magam.

2018. ápr. 12. 16:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
80%
Miért lenne szégyen? Engem harmincévesen a legkevésbé sem foglalkoztat, hogy kinek van jogosítványa és kinek nincs. Régebben gondolkodtam rajta, hogy megcsinálom, de időben emlékeztettem magamat arra, hogy semmilyen közlekedési eszköz nem érdekel, rettenetes sofőr lennék, utálok autózni és minden bizonnyal sosem lesz saját autóm. Maximum arra lenne jó a papír, hogy vészhelyzetben be tudjak ülni bármilyen kocsiba és el tudjam vezetni, de ennek előfordulási valószínűsége gyakorlatilag nulla.
2018. ápr. 12. 21:48
 12/12 anonim ***** válasza:
46%
Közel a 26 hoz nekem sincs de nem is tervezem, van helyette mozdonyra " jogsim ".
2018. ápr. 13. 02:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!