Ha a busz tele van, mar csak egy hely van rajta?
Figyelt kérdés
Tehat felszalltok egy tavolsagira. Mar csak egy hely van rajta de aki ott ul azt mondja hogy foglalja valakinek.
Mit csinaltok? Alltok inkabb?
2018. ápr. 11. 15:41
1/9 anonim válasza:
Lerakatom a buszsofőrrel. A buszon nincs helyfoglalás, ez nem színház. Ha épp nem ül ott senki akkor leülsz és kész.
2/9 anonim válasza:
1-es, a távolságin bizony VAN helyfoglalás, de mennyire.
Ha én Újbudától veszem a jegyet, akkor az, aki a Népligetben felszáll, NEM ülhet le a helyemre! Vagyis leülhet, de Újbudán úgy elzavarom mint a sicc.
Értelmes busszofőr megmondja, hogy x megállóig szabad, de aztán át kell adnod a helyjegyesnek.
3/9 anonim válasza:
2. Nyilván helyjegyesnál más a helyzet, de nem erről szól a kérdés.
4/9 anonim válasza:
Én hagyni szoktam, de ha úgy van, hogy fáradt vagyok, elegem van mindrnből akkor leülök és közlöm vele, majd felállok ha jön akinek foglalja. (Nálunk sokszor van az, hogy igazából nem foglalja a helyet, csak nem akarja, hogy mellé üljenek.)
5/9 anonim válasza:
Gyorsan huppanj le. Aztan mondd meg,h majd felallsz,amikor megerkezik a baratja! Kezdj el kohogni es orrot fujni. Panaszkodj,h acsalad mar elkapta es mind betegen fekszik.
N/34
6/9 anonim válasza:
Leülök, mert fáj a lábam, ha megjön az illető megbeszélem vele a dolgot, ö hogy van, ha idős nyilván élből át adom amint megjön.
7/9 anonim válasza:
Vagy kezdd el emelni a pára- és metánkoncentrációt úgy szép sunyin..ha azt is bírja akkor meg fogd be az orrod és nézz rá mérgesen.
8/9 anonim válasza:
B×on meg a helyével együtt, de egy "ilyen" mellé tuti nem ülnék.
9/9 anonim válasza:
Ha elég fáradt vagyok, szó nelkül leülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!