Mit értett ezalatt?
Múlt hétvégén a gimis csapat röffent össze, és amikor egy fiúval beszélgettem, bevallottam neki, hogy anno nekem nagyon tetszett gimiben, csak nem mertem neki akkoriban. Ő nagyon meglepődött, aztán azt mondta, hogy teljesen másképp alakulhatott volna az élete, ha ezt tudja.
Ő akkoriban elég visszahúzódó srác volt, tudtommal nem is volt neki barátnője egész gimi alatt.
25/L
Gondolom azt, hogy ha ezt tudja, akkor lett volna legalább egy barátnője gimiben :D
Tágabb érteleben, ha tudja, hogy volt, aki vonzónak tartja, az adhatott volna némi löketet az önbizalmának, ami miatt később is másképp állt volna dolgokhoz.
Bejöttél neki és más lett volna az élete, ha van egy gimis kapcsolata. Így gondolom benne maradt, hogy kimaradt egy csomó olyan élmény, amit gimiben, abban a korban élhetett volna át és boldogabbá tette volna az életét.
Kb. mintha szalagavatón táncolni akartál volna, de senki sem akar a párod lenni. Ő akart volna egy tini lávot, de senkinek sem kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!