Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok/nők, ti miért tartjátok...

Lányok/nők, ti miért tartjátok cikinek a kakilást?

Figyelt kérdés
Amikor szóba kerül, folyton jön az elpirulás és a gyors témaváltás. Pedig nem valami féltve őrzött titokról van szó, amiről más nem tud. Ti is emberből vagytok. A hollywoodi filmekben is egyre gyakrabban jön elő a téma, mint az utolsó tabuk egyike, bár inkább humoros formában, mintha ez valami vicces dolog lenne. Tényleg az?

2018. ápr. 4. 13:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
80%
Azért mert normális emberek nem beszélnek róla az még nem jelenti azt, hogy cikinek tartják. Csak nem beszélgetési témának való. Egyébként túlságosan film őrült vagy lehet megártott neked ez.
2018. aug. 10. 19:43
 22/25 anonim ***** válasza:
54%

Orvosnak készülsz? Belgyógyásznak? Proktológusnak? Esetleg mentőszolgálatosnak?

Bakterológus, illetve virológus szakember foglalkozhat még a bélrendszer problémáival - azt gondolom.

Ez esetben érdemes a témát boncolgatni. Engem nem zavar túlságosan - de nem is csigáz fel a téma.

Egyszerűen a helyén kezelem. (Tartós beteg családtagot ápolok. Kénytelen voltam megszokni ezeket a dolgokat...)

Üdv: 44/N

2018. aug. 10. 21:18
 23/25 anonim ***** válasza:
54%

Gasztroenteorológus jutott még eszembe.

Előző voltam.

2018. aug. 10. 21:34
 24/25 anonim ***** válasza:
Ez pont egy olyan téma, ami kisgyerekkorban érdekes. Aztán az ember természetesnek veszi. Jó esetben nem ciki, de mit lehet róla olyan sokat beszélni? Engem pl. nem érdekel, ki milyet szarik, és téged?
2018. aug. 11. 06:18
 25/25 anonim ***** válasza:

Ez nem a ciki, nem ciki téma kérdése.

Nem mindegy a társaság, a szituáció sem, ahol ilyen poénok elhangzanak.

Pl. Munkahelyen java részt férfi kollégáim vannak. Ha felmerül egy "disznó téma/poén"(márpedig felmerül az fix) inkább időben elhagyom a társaságot. Nem helyén való egy nőnek idegenek között ilyen vagy hasonló témákról diskurálni.

Baráti társaságban már más a helyzet. Ott már nevetek is egy jobb poénon. (Pl. Általad idézett filmes jelenetekhez hasonló) Esetleg még én is poénkodok.

Párommal otthon a négy fal között, pedig semmi tabu, a tisztelet határain belül.

Szóval nagyon nem mindegy az adott szituáció.

A normálisan szocializálódott ember pedig tudja, hogy mikor, mit lehet és mit nem.

2018. aug. 11. 09:38
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!