Lányok/nők, ti miért tartjátok cikinek a kakilást?
Orvosnak készülsz? Belgyógyásznak? Proktológusnak? Esetleg mentőszolgálatosnak?
Bakterológus, illetve virológus szakember foglalkozhat még a bélrendszer problémáival - azt gondolom.
Ez esetben érdemes a témát boncolgatni. Engem nem zavar túlságosan - de nem is csigáz fel a téma.
Egyszerűen a helyén kezelem. (Tartós beteg családtagot ápolok. Kénytelen voltam megszokni ezeket a dolgokat...)
Üdv: 44/N
Gasztroenteorológus jutott még eszembe.
Előző voltam.
Ez nem a ciki, nem ciki téma kérdése.
Nem mindegy a társaság, a szituáció sem, ahol ilyen poénok elhangzanak.
Pl. Munkahelyen java részt férfi kollégáim vannak. Ha felmerül egy "disznó téma/poén"(márpedig felmerül az fix) inkább időben elhagyom a társaságot. Nem helyén való egy nőnek idegenek között ilyen vagy hasonló témákról diskurálni.
Baráti társaságban már más a helyzet. Ott már nevetek is egy jobb poénon. (Pl. Általad idézett filmes jelenetekhez hasonló) Esetleg még én is poénkodok.
Párommal otthon a négy fal között, pedig semmi tabu, a tisztelet határain belül.
Szóval nagyon nem mindegy az adott szituáció.
A normálisan szocializálódott ember pedig tudja, hogy mikor, mit lehet és mit nem.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!