Ti hisztek ezekben az aprópénzből szupernagy összegeket nyerni sportfogadáson hírekben? Természetesen a nyertesek szigorúan az alsó osztály népes táborát erősítik, akik közül néhányan nem is értenek a fogadáshoz.
valami konkrétumot esetleg írnál, mert én nem tudom, mire gondolhatsz.
amit előttem írnak, azzal egyet értek. illegális fogadáson, ahol egy bizonyos kör ismeri a végeredményt, és ebbe a körökbe tartozik az ember, akkor nyilván nagyokat lehet nyerni, de hivatalos úton hosszú távon a fogadóirodáknak kell nyernie, elvégre mi lenne az értelme, ha mérhetetlen veszteséggel működnének?
Erről beszélek. Nekem ez nagyon valótlannak tűnik.
Az utolsó például, hogy 1 fontból nyert 575 ezret... "A sztori azért érdekes, mert egy 58 éves angol nő volt a szerencsés, aki úgy állította össze 12-es kötését, hogy nem tud semmit a fociról, a mérkőzések győztesére az alapján tippelt, hogy kinek volt szimpatikusabb a neve."
Erre pont annyi esély van, mint fehér hollót látni.
Ezerből egyszer bejöhet, nem? Mit kell ezen hitetlenkedni? Annyi, hogy az előző vesztes 999-et nem mutatta meg, csak az ezrediket.
Vége úgyis mínuszos lesz összességében. de nem baj... a sportfogadásból befolyt összeg jórésze a sportklubokhoz kerül, utánpótlásba stb... munkát biztosítanak a szerencsejáték zrt alkalmazottainak. A fideszbérenceknek is csurran-cseppen. Jó rendszer ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!