Nagy szemétség lenne tőlem, ha törölném a Facebook profilomat, és csinálnék egy másikat, amikre max 25 embert vennék fel?
Szóval idén vagyok végzős (12. osztályos), és ez a profilom már 2012 óta megvan, így van fent egy csomó olyan dolgom, ami elég gyerekes, és jobb lenne törölnöm, plusz van 112 ismerősöm, azokkal is alig beszélek..
Arra gondoltam, törlöm a profilom, de előtte megcsinálom az újat, azt berakom az osztály facebook csoportjába (Nem azért hogy beszélgessek, csak a tanárok szoktak oda feltölteni dolgokat), és utána törölném a mostanimat, meg felvenném azt a 25 embert akikkel szoktam beszélgetni, és kész, aki meg bejelöl de nem akarom hogy fent legyen, azokat meg törölném.
Nem lenne szemétség, főleg ha nem beszélsz a többségükkel. Ezek alapján nem is érdeklődnek irántad annyira, valószínűleg észre sem fogják venni.
De nem muszáj törölni a profilodat, elég ha azokat a képeket és ismerősöket törlöd, amiket és akiket már nem akarsz ott látni.
Amúgy én akivel pl. 1 évig nem beszélek, azt törlöm is. Ha egy évig nem érdekeltük egymást, később sem fogjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!