Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy juthatnak emberek ide?...

Hogy juthatnak emberek ide? Hogyan szocializálódnak akik ilyet tesznek?

Figyelt kérdés

Tegnap láttam egy videót amin valakit elve kínoznak, ki vájtak egy darabot a mellkasából és forgattak benne a kést, majd elkezdtek felszabdalni a mellkasát, ezután nem tudom mi történt mert nem bírtam tovább nézni, hányingerem lett. Ez a pár képkocka azt hiszem örökké belémégett.

Milyen országokban és miért, hogyan történhetnek ilyenek?

Hogyan képesek ilyet tenni az emberek?

Látszott az emberen hogy iszonyatosan szenved.

Eddig az hittem ilyenekre csak pszichopaták képesek.

2018. márc. 29. 20:53
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, igaz, de itt most egy emberrel tették ezt.
2018. márc. 29. 21:50
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Én egy állatot jobban tudok sajnálni. Sorry
2018. márc. 29. 21:54
 13/18 anonim ***** válasza:
41%

Francnak nezel ilyeneket? Emeli a lelked vilagat?

Nem? Akkor?

2018. márc. 29. 22:02
 14/18 anonim ***** válasza:

Egyebkent oriasi tevedes hogy a kegyetlenseg es gyulolet altal kezded ertekelni az eletet. Mindig is az miatt ereztem eddig hogy az elet egy csoda ha a szepsegeivel talalkoztam.

De tenyleg, te tudod... ha teged az elet szeretet es oromet hozza ki ez, akkor megeszem a kalapom :D.

2018. márc. 29. 22:04
 15/18 A kérdező kommentje:
Na jó hagyjuk nem csalódtam az oldalban ismét.
2018. márc. 29. 22:04
 16/18 anonim ***** válasza:
Okcs
2018. márc. 29. 22:11
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ha valaki lemészárolná a családomat, a szeretteimet, lehet, hogy én is meg akarnám kínozni. Lehetséges, hogy emiatt volt a kínzás a videóban is. Az más kérdés, hogy etikailag ez mennyire elfogadott, de én a börtönökben tutira kínoznám a gyilkosokat (éheztetés, szomjaztatás, se wc, se fürdés, nem jöhetne ki a 4x4-es sötét lyukból, satöbbi).
2018. márc. 30. 12:10
 18/18 anonim ***** válasza:
Hogy hogyan juthatnak ide, azt nem tudom, de ettől függetlenül én sem nézel ilyen videókat. Épp elég elolvasni a híreket, hogy tisztában legyejk vele, mit képesek megtenni az emberek, más emberekkel. Ehhez nincs szükségem ilyen videókat nézni.
2018. márc. 30. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!