11/17 anonim válasza:
Selypítesz, de egyébként egész jó.
12/17 anonim válasza:
Hozzá nem értőként nekem nagyon tetszett! :) egy próbát megér mindenképp!
13/17 A kérdező kommentje:
Dehogy sejpitek. Mondom hogy rossz a minoseg. Soha az eletben nem sejpitettem.
2018. márc. 29. 09:28
14/17 A kérdező kommentje:
Jezus pontos jvel irtam :D
Most olvastam vissza
*ly
2018. márc. 29. 10:16
15/17 anonim válasza:
Szerintem olyan semmilyen hangod van..én a helyedben nem erőltetném ezt a szinkronos dolgot.
16/17 anonim válasza:
Nézd, te kérsz véleményeket akkor fogadd is el :D
Ha komolyan szinkronizálni akarsz, akkor menj el hangképzésre, mert jelenleg nem lennél jó, max. ilyen youtube-os hangalámondónak, de annak is csak olcsónak :)
Erőltetett bizony, nem jó a hanglejtésed, a hangképzésed, nincs mögötte elég önbizalom és ez nem a minőség kérdése. A hangszíned tényleg jó lenne, szóval akár megérhetné komolyan foglalkoznod vele, de azt sok és nagyon sok munka és tanulás után.
17/17 anonim válasza:
Egyébként ne ess a tipikus megaszaros hibába, ezeket mind tanulják is, tudom hogy manapság már szarnak a minőségre, de általában a szinkorosok nem csak úgy beesnek az utcáról :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!