Emberek különleges képességekkel?
Figyelt kérdés
Őszintén, biztosan vannak itt köztetek olyanok akik rendelkeznek különleges misztikus , varázslatos , vagy akár horrorisztikus képességekkel...
az válaszoljon, privátban is !!!!
2018. márc. 26. 22:28
11/14 anonim válasza:
Na ha szeretnél értelmes választ akkor mondok😂
Én tudok kommunikálni az állataimmal. De nem szokványos módon.
Vagyis ,,képeket küldök" nekik és ők megértik. Aztán azt még gyakorolom, hogyan tudnám én is megérteni őket
Ezt nevezik zoopátiának
Van aki nem hisz benne, de mivel én csinálom, és tényleg megértik ezért már elhiszem :D
12/14 anonim válasza:
Hmmm....
Figyelemelosztás?:DDD
(egyszerre több dologra tudok figyelni.)
13/14 anonim válasza:
Elsősorban színtévesztô vagyok, egyformának látom a zöldet, barnát, pirosat. Ez számít?
14/14 anonim válasza:
Nem érzem a savanyú ízt. Nem, nem voltam Covidos és esetleg szövődmény, kiskorom óta ez van. Gond nélkül megeszek egy egész citromot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!