Hogyan tudnék több lájkot, követőt szerezni Instagram-on?
Előre is leszögezném,hogy nem vagyok hatalmas lájk,követő vadász,és nagyon jól tudom,hogy nem ez az élet értelme,nem kell hegyi beszédet tartani ezekről! :) Ha kötözködni,leszólni akarsz,akkor nyugodtan keress másik kérdést,és ott tedd meg azt,én ilyesmire nem vágyom!;)
55 követőm van,66 embert követek. A követőim nagy része ismerős,barát,iskolatárs stb., néhány ismeretlen ember követ. Én híres embereket,utazós,tájképeket feltöltő oldalakat,és nem utolsó sorban az ismerőseimet követem. Csak olyan embereket követek,olyan képeket lájkolok,amik tetszenek. Az oldalam privát,azért,hogy ne az legyen,hogy valaki odatéved az oldalamra,megnézi,és ennyi. Egyébként az oldalam érdekes,jó kontenteket készítek,vannak modell képeim (igen,modell is vagyok),tájképeket is rakok ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!