Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért olyan negatív dolog...

Miért olyan negatív dolog fiúnak születni? Miért verte meg az Isten ezt a nemet olyan sok rosszal?

Figyelt kérdés

Ellenben nőnek lenni olyan, mintha az ember páholyjegyet váltott volna az életre... de komolyan:

- a fiú gyerekek mindig engedetlenebbek, mint a lányok

- a fiúk mindig flegmábbak, akaratosabbak, mint a lányok

- általában rosszabbul tanulnak, mint a lányok

- rendbontóbbak, mint a lányok

- a lányoknak szebb a viselkedésük, ápoltabbak, szebb/kifinomultabb a mozgásuk, szebb a kézírásuk... és még sorolhatnám

- pl. jobb a művészeti érzékük is

- potenciálisan sokkal jobb testi (küllemben) adottságokkal rendelkeznek

- náluk nincs bunkóság és agresszió, és ált. gyűlölik is, megvetik

- nem szólnak be egymásnak, nem alkalmaznak fizikai fenyítést, nem fenyegetőznek és NEM HÁBORÚZNAK

- ja és persze ált. nem beszélnek ocsmányul, míg pl. egy fiú középsulis osztályban ÓRÁN félpercenként elcsattan egy beszólás

- fiúk rendre perverzek, s ennek még néha hangot is adnak (nem hogy legalább kussolna róla)

- trehányak (bár ezt körülírják a fentebb említett dolgok)

- szőrösek (és ezzel nagyon nem is lehet mit kezdeni)

- sokuk kieszik még a vasszöget is a falból

- a nők szülhetnek, hozzájuk kötődik 95%-ban a gyermek, sokkal szebb ebben (*meg ami előtte van) nekik a világ, sokkal romantikusabb... a férfi meg : "hát ez biztos nem érdekli, úgyse erre született ez a durva nem" =(

Ésatöbbi-ésatöbbi.... még szerintem lehetne sorolhatni... nem beszélve a felnőtt témákról...

Egyszerűen miért lett ilyen gányul, előnytelenül megalkotva a férfi nem??!!

Ha van Isten, akkor bizony : ß@$$ZA+!!! Ezt rendesen elkvrt@... bár el tudom képzelni, hogy direkt csinálta.

Egyszerűen néha magamat utálom emiatt... =(

Persze pár dolog magán az emberen múlik, azokban még lehet változtatni....

de.....

2018. márc. 22. 16:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
85%

"jobb a művészeti érzékük"

alátámasztja az eddigi globális festészet-költészet vonal..Leonardotól Petőfiig..hahhahhaaaa :D

2018. márc. 22. 17:37
 12/20 anonim ***** válasza:
87%

meg..a világ egyik felén már vannak jogaik, sőt "egyenlőek" velünk..ez még jó is de mi van a többivel?

elhiheted, hogy vannak Palvin Barbinál szebb lányok az Indiai teaültetvényeken, meg Selena Gomeznél jobb énekesek a Mongol juhászok sátraiban..na ők viszont nem nyertek akkorát..

én pl utálnám, hogy 1 a 100-hoz az esélyem ha meg akar vki erőszakolni..fujj már

2018. márc. 22. 17:45
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Több, mint 7 milliárd ember él a Földön. Hányat sikerült közülük megismerned, mire eljutottál erre a megállapításra?
2018. márc. 23. 02:59
 14/20 anonim válasza:
Az ilyen nyavalygó akarmikből lesznek a homokosok...
2018. márc. 23. 07:53
 15/20 anonim ***** válasza:

Én laktam lánykoliban.

- A lányok ugyanúgy engedetlenek és lázadnak a szabályok ellen.

- Kevesebb flegma fiúval találkoztam, mint lánnyal.

- Az, hogy hogy tanulsz, rajtad múlik, nem a nemeden.

- Én lány vagyok, de egyetemen sosem kértek tőlem jegyzetet, mert olvashatatlan a kézírásom. Nem vagyok rá büszke, de ez van.

- Mi az a művészi érzék?

- A lányok teste azért szebb számodra, mert ők jönnek be. Nekem a férfiak teste tetszik jobban, mert ők jönnek be :)

- A nők is gyakran bunkók és agresszívak egymással, csak a passzív-agresszív hadviselést választják.

- Ó, de.

- Ha nő vagy és elhagyja a szád egy jó ízes káromkodás, akkor azonnal sutyerák vagy. Ez az oka annak, hogy kevesebbet hallod a lányokat bszdmegelni.

- A lányok is gyakran perverzek, de csak egymás közt beszélik meg.

- Mondom, laktam csajkoliban, később is lány lakótársaim voltak főleg, tudnék mesélni arról, mikor a csaj tiptop, fél órán át válogatja a ruhát, amit fel akar venni, fél órát festi magát, de a szemetet nem képes kidobni maga után.

- Én is szőrös lennék, ha nem gyantáztatnék mindenhol mindent. Titeket lenéznek, ha gyantázzátok magatokat ("mivaaan, b*zi vagy?"), minket meg akkor, ha nem gyantázunk, mert akkor igénytelen jetik vagyunk.

- A kaja téma is egyedi. Ismerek olyat, aki 0-24 ben eszik valamit, amikor épp nem, akkor azon gondolkozik, mit kéne enni.

- Ja, és havi egyszer öt napra menstruálhatunk is, ami néha olyan érzetre, mintha egyszerre rágná valami az alhasadat és kellene nagyon fosni. Ha pedig nem akarsz gyereket (vagy csak később akarsz, vagy nem lehet), akkor folyamatosan kapod az ívet, hogy mikor szülsz már. Ugyanaz, mint a gyantázás téma, nektek nem lehet, nekünk meg kvázi kötelező. Engem pl. teljesen hidegen hagynak a gyerekek, és ez néhány ember szemében halálos bűn. De velem pl. apukám volt otthon gyesen, pedig a '90-es évek elején ez még nem volt megszokott, de mindenki elfogadta, és teljesen jól el tudott látni, szoptatáson kívül mindent ugyanolyan jól megcsinált, mint anyukám.

Én nőként irigylem néha a férfiakat, mert sokkal szabadabbak (az én szemszögemből persze), és mert a fizikai felépítésük miatt alapból vannak olyan erősek, amit én csak direkt edzéssel érhetek el. De nekik is megvan a maguk baja, a maguk elvárásai, erre a te kérdésed az egyik példa - szóval megpróbáltam bemutatni a másik szemszöget.

És gondolom, még tanulsz, hiszen egyik pontod sem érint munkahelyi helyzeteket, pedig vannak bőven. Ha férfiként egy nőiesebb szakmát választasz (elmész mondjuk óvóbácsinak), vagy nőként egy férfiasabbat, akkor alapból mindenki megkérdőjelezi az alkalmasságodat. Mintha egy férfiből nem válhatna nagyszerű pedagógus, vagy egy nő nem tudna taxit vezetni. Ráadásul még mindig tartja magát az a kőkorszaki elvrendszer, hogy a férfi legyen lovagias, tartsa az ajtót a nőnek, fizesse a számlát randin, adjon nőnapra virágot - szerintem ezt már rég eltörölhettük volna, ahogy a "nőt nem ütünk meg"-et is módosíthatnánk végre arra, hogy önvédelmen kívül SENKIT nem ütünk meg.

2018. márc. 25. 21:12
 16/20 anonim ***** válasza:
Hát te aztán nagyon benéztél valamit kérdező.... Vagy nem éltél és a másoktól hallott negatív élmények során raktad össze ezt a rendkívül érdekes elmeleted... Nem egy olyan fiút ismerek aki szebben ír nálam nem beszél csúnyán a szobájában ragyog minden egyáltalán nem perverz stb.. Ellenben nekem mind a szám mind a fantáziám mocskos a kezirasom inkább hagyjuk a szobámban mindig kupi van... A gyerekek nem feltétlen az anyjukhoz kötődnek... Minden felsorolt pontban van valami kifogásolható... Amúgy nőnek lenni sem a paradicsom... De szerintem ebbe nem gondoltal bele.... Talán rá kéne gyere hogy nekünk is nagyon sok probléma van az életünkben ha nem több.... Az pedig hogy te a felsorolt pontjaid közt mindegyikben magadra ismertél az már csak viselkedés kerdése.... Minden rosszindulat nélkül lehet változtatni kéne... De persze mindig könnyebb mást hibáztatni... Na ilyen ez...
2018. márc. 31. 00:18
 17/20 A kérdező kommentje:

Amiben lehet változtatni, abban permanensen próbálok, de

1.) Azok egy jó része, amit leírtam, sajnos nem akaraterő, hanem beleszületés és kényszer kérdése;

2.) Bele is lehet gebedni a változásba, akkor is mindig maximálisan meg lesznek az előítéletek. Igen, lányok, a Ti részetekről!!!

=(

2018. márc. 31. 10:17
 18/20 anonim ***** válasza:
A mai világban nemtől függően mindenkiről vannak előítéletek... Most komolyan, ha ennyire lány akarsz lenni ma már van rá megoldás... Előtte mondjuk élni kellene...
2018. márc. 31. 11:43
 19/20 A kérdező kommentje:

Nem akarok lány lenni. És nem, még ma sincsen rá megoldás; csak amolyan néha jobban, néha rosszabbul végződő próbálkozások.

Nem ez kéne legyen a "megoldás", hogy "akkor operáltasd át magad".

2018. ápr. 1. 14:24
 20/20 anonim ***** válasza:

Előítéletek? TE panaszkodsz az előítéletek miatt?

Én nem tudok parkolni, meg vezetni se, kiszámíthatatlan vagyok, mindenben az érzelmeim vezérelnek, és ha megjön a havibaj, akkor gyilkolok. Életem egyetlen célja, hogy gyereket szüljek, ennek rendelek alá mindent, adott esetben átverlek és kiszúrom a kotonod, vagy a használtat kikukázom és magamba tömködöm, hogy teherbe essek. Amúgy a férfiakat csak a pénzük alapján ítélem meg, nem bírok egyedül felvinni negyven kilót a tizedikre, nem bírok semmit megszerelni, viszont remek mosogató-, főző-, és takarítógénekkel születtem. A vezetési stílusom életveszély, mindig lehalkítom a rádiót, ha tolatok. A műszaki, informatikai, gazdasági területekhez semmi érzékem nem lehet, csakis büfészakra járhatok, ami mellett a megélhetésemet a Sugar Daddym biztosítja. Ha esetleg mégis a BME-n kötök ki, az csak azért van, hogy ott fogjak magamnak leendő mérnök pasit, aki majd eltart a kölykömmel, mert a méhem semmiképp nem mehet pocsékba. Természetesen minden vágyam, legmagassabb életcélom, ha úgy tetszik princípiumom, hogy lefialjak, és ha ezt nem akarom, akkor a létezésem fölösleges. Olyan nincs is, hogy nem akarom, MINDENKÉPP vágynom kell rá. Ha szeretem a szexet és ezt ki is fejezem, akkor ribi vagyok, ha nem szeretem, akkor frigid. Azért veszek fel térd fölé érő szoknyát, hogy a férfiak csorgassák utánam a nyálukat, mi másért akarnám magam csinosnak érezni, ha nem a férfiak miatt??? Ha úgy erőszakolnak meg, hogy rövid szoknya volt rajtam, akkor úgy kellett nekem. Olyan cuki, hogy tanulni akarok, meg szeretnék sikeres lenni a szakmámban, de azért az első és legfontosabb dolog, hogy a háztartásom rendben legyen, és a férjemnek kész legyen a vacsorája, és be legyen hűtve a söre. Ha én iszok sört, vagy annyi alkoholt, amitől berúgok, az gusztustalan. És ilyenkor meg is lehet erőszakolni nyugodtan, mindenki azt fogja gondolni, hogy beleegyeztem, csak másnap megbántam, meg amúgy is, ha vaginád van, akkor te hozod a sört, és nem iszod.

Tényleg lehetne cserélni pár hétre :D Nyilván nekünk is hasznos lenne megismerkedni a férfiak viszontagságaival.

2018. ápr. 1. 22:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!