Adminisztratív munkát végző nők, ha ti kaptok levelet (munkával kapcsolatos) amit férfi írt, utánanéztek a facebookon, hogy ki az?
Figyelt kérdés
Tehát kíváncsiságból, megkeresitek az illetőt, ki az, mi az?2018. márc. 22. 13:42
1/4 anonim válasza:
Én részben végzek adminisztratív munkát kórházban.
Munkakapcsolatban ritkán nézek utána, nem érdekelnek más kórházak orvosai, egy nővel beszélgettem sokat, őt megnéztem.
Párszor egy-egy érdekesebb betegre rákerestem, pl. amikor pszichiátrián dolgoztam ott voltak érdekes esetek akiknek ránéztem a facebookjára, mit gondolnak, mit csinálnak az életben.
Egyszer feküdt bent egy fiatal srác aki jó pasi volt, őt is megnéztem, ha erre vagy kíváncsi. :D
2/4 anonim válasza:
Volt ilyen, amikor valahonnan ismerős volt. De inkább örültem neki, hogy nem kell még otthon is mások fejét nézegetni és inkább nem.
Első ez nagyon érdekes, amit írsz.
3/4 anonim válasza:
Most nézem, az első vagyok, nem vagyok pedo csak általában 50 éven felüliek fekszenek nálunk, a 30 is fiatal. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!