Fontos neked ezen az oldalon hogy hány százalékkal rendelkezel? Komolyabban veszed olyan válaszát akinek magas a százaléka?
Előző vagyok!
Szia Meitonin! Többek között rád is gondoltam, mert mivel kiírod a felhasználói neved, sokszor látlak. És itt vagy régóta. Na ez számít, nem a két napja regiszráltak. A nullázókkal ne törődj, én is kaptam jó párat, pedig normális választ adtam. Pontozni én is ritkán szoktam.
Üdv.
Bár valóban sokat elárul az illetőről, hogy hány százalékon áll, én akkor sem változtatok a véleményemen, ha az gyakran szemben áll másokéval és ezért lepontoznak. Kezdetben 90% körül álltam, aztán szép lassan "leküzdöttem" magam 65-re. Ennek főleg az az oka, hogy gyakran írok a politikai rovatba, ahol ugye nem az objektivitás számít. Minden kategóriában előfordul, hogy olyan idióta kérdéseket tesznek fel, hogy muszáj kifiguráznom az illetőt, ilyenkor is jönnek a nullák. Viszont az is megesik, hogy teljesen komoly kérdést próbálok poénkodással megválaszolni, és bár szerintem venniük kellene a lapot, de végül is elfogadom, hogy emiatt lepontoznak.
Amit nagyon nem szeretek az az, amikor néhány "bólogatójános" 1-2 szavas semmitmondó válaszai mellett virítanak a 100%-ok, míg mások részletesen kifejtett gondolatmeneteit pedig 20-25%-ra értékelik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!