Van olyan lany aki feladna a hetkoznapi eletet hogy korbe utazza a foldet?
Hogyne, minden vágyam egy idegenre bízni magam külföldön.
#metoo, #minekmentoda, #nebízzidegenférfiakban, #énnemvagyokolyanmintatöbbiférfi, #megerőszakolvaéskirabovataláltákmegaholttestét
Sajnos en sem merek neki indulni az utnak vagyis meg nem... De lehet hogy csak alom marad... A kerdes is csak elmelet, persze ha van olyan aki eljonne annak orulnek :)
Jogos a felelem, ismeretlen vagyok es az ismeretlenbe mennenk... De pont ez az izgi benne :)
Nekem életem vágya az utazgatás, ami gimi vagy egyetem után menni is fog.
Ismeretlen helyre? Simán. Ismeretlen emberrel? Dehogy. A barátaimmal megyek, akik tudom, hogy baj esetén tudnak segíteni.
Persze, örömmel megtenném, de olyan emberrel akit ismerek...
Amúgy meg kiírhattad volna, hogy mai burkolt társkereső hirdetésünket olvashatták.
Nem mondanam tarskeresonek, de inkabb lannyal utazok mint ffivel :)
De sajnos nem tudom le irni amit erzek gondoltam hatha van aki hasinloan erez vagy gondolkodik.
A lányok is inkább lánnyal utaznak.
Akkor ezek szerint nem is nagy a bajod, ha csak puncival utaznál, másik pasival nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!